Γυναίκα

«Ο Λίαμ Πέιν λίγες ώρες πριν πεθάνει ήταν ευδιάθετος και άκουσε τραγούδια των One Direction», αποκαλύπτει φίλος του

«Φως» στις τελευταίες στιγμές του Λίαμ Πέιν, έρχεται να ρίξει ένας στενός φίλος του πρώην μέλους των One Direction, μιλώντας για τα όσα έζησε εκείνη την τραγική ημέρα.

Από την Τετάρτη (16.10.2024) που ο Λίαμ Πέιν έπεσε από τον 3ο όροφο του ξενοδοχείου που έμενε στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, οι ιστορίες σχετικά με τις τελευταίες στιγμές του πρώην μέλους των One Direction, «δίνουν και παίρνουν».

Ο φίλος του τραγουδιστή, μίλησε στην Daily Mail για τις τελευταίες ώρες του τραγουδιστή, λέγοντας πως ήταν ευδιάθετος, μάλλον μεθυσμένος και τον είδε να ακούει τα τραγούδια των One Direction.

Όπως αποκάλυψε ο φίλος του, ο Λίαμ Πέιν βρισκόταν σε καλή κατάσταση και ανυπομονούσε να δει ξανά από κοντά την σύντροφό του, Κέιτ Κάσιντι, στο Μαϊάμι, αφού πλέον είχε λύσει τα προβλήματα που είχε με τη βίζα του.

Πριν από τον τραγικό θάνατο του, στις 10 το πρωί εκείνης της ημέρας, του έφερε τα αγαπημένα του μπισκότα και ήπιαν καφέ μαζί.

«Ήταν ευτυχισμένος και σε καλή διάθεση αν και εκνευρισμένος με την κατάσταση που αντιμετώπιζε (σ.σ. τα προβλήματα με τη βίζα του)», είπε ο φίλος του.

Ο ίδιος μάλιστα είπε ότι όταν έφτασε στο ξενοδοχείο τον είδε ελαφρώς μεθυσμένο και σχεδίαζε το μέλλον με τη σύντροφό του.

Λίγες ώρες μετά, το ξενοδοχείο που έμενε ο Λίαμ Πέιν, τον κάλεσε, λέγοντάς του πως ο φίλος του προκαλούσε αναστάτωση.

Όπως είπε ο ίδιος, τότε επέστρεψε στο ξενοδοχείο για να τον συνοδεύσει στο δωμάτιό του και να ζητήσει συγγνώμη εκ μέρους του Πέιν από τους άλλους επισκέπτες.

Ένας από τους επισκέπτες του ξενοδοχείου θυμάται πως ο Λίαμ επέστρεψε αρκετές φορές στο λόμπι.

«Υπήρξε ένα περιστατικό όπου ήταν πολύ εκνευρισμένος και έσπασε το λάπτοπ του στο λόμπι», είπε ο επισκέπτης και συνέχισε:

«Την τελευταία φορά που επέστρεψε, λιποθύμησε στο λόμπι του ξενοδοχείου, φαινόταν σαν να είχε σπασμούς και έπρεπε να τον μεταφέρουν πίσω στο δωμάτιό του. Αν ο Λίαμ είχε σπασμούς, γιατί το ξενοδοχείο δεν κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο;»

Τα προβλήματα με τη βίζα

Ο φίλος του μίλησε επίσης στην Daily Mail για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο τραγουδιστής με τη βίζα του.

Ο Λίαμ Πέιν είχε φτάσει στην Αργεντινή στις 30 Σεπτεμβρίου με την Κέιτ Κάσιντι και τον φίλο του Ρότζερ Νόρες καθώς η βίζα του στις ΗΠΑ έληγε και έπρεπε να φύγει από τη χώρα.

Έτσι αποφάσισε να ταξιδέψει στο Μπουένος Άιρες για να παρακολουθήσει τη συναυλία του Νάιαλ Χόραν και να αποκτήσει μια νέα βίζα.

Για να δώσει λύση στο πρόβλημά του, ο Πέιν επισκέφθηκε την πρεσβεία που του ζήτησε να κάνει μια σειρά από ιατρικές εξετάσεις, αφού οι υπάλληλοι έψαξαν το όνομά του στο Google και διάβασαν για τις παλαιότερες περιόδους αποτοξίνωσής του.

Η σύντροφός του, Κέιτ Κάσιντι, στο μεταξύ επέστρεψε στις ΗΠΑ για να φροντίσει τον σκύλο τους, ενώ ο Λίαμ έμεινε στο ξενοδοχείο CasaSur στο Μπουένος Άιρες. Σύμφωνα με τον φίλο του, οι πιστωτικές κάρτες του Λίαμ σταμάτησαν να λειτουργούν και έτσι πέρασε πολύ χρόνο στο δωμάτιό του.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεών του για τη βίζα βγήκαν την Τρίτη και είχε ραντεβού στην πρεσβεία για να σφραγιστεί το διαβατήριό του την Πέμπτη, μία μέρα μετά από τον θάνατό του.

 

To άρθρο «Ο Λίαμ Πέιν λίγες ώρες πριν πεθάνει ήταν ευδιάθετος και άκουσε τραγούδια των One Direction», αποκαλύπτει φίλος του δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-20 16:47:00

Back to top button