Γυναίκα

Ο Κάνιε Γουέστ είχε προσλάβει εργαζόμενο για να κατασκοπεύει τις Καρντάσιαν και την Μπιάνκα Σενσόρι

Μετά τις φήμες που ήθελαν τον Κάνιε Γουέστ και την Μπιάνκα Σενσόρι να έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους, ο γνωστός ράπερ βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο καθώς κατηγορείται πως κατασκόπευσε τόσο την νυν σύζυγό του, όσο και την πρώην σύζυγό του, Κιμ Καρνάσιαν.

Πρώην υπάλληλος του Κάνιε Γουέστ που αρχικά είχε προσληφθεί για αναπληρωτής διευθυντής της καμπάνιας του τον Δεκέμβριο του 2022, ισχυρίζεται πως σύντομα μετατράπηκε σε διευθυντής πληροφοριών με σκοπό να κάνει έρευνες για δικηγόρους, ανθρώπους που τον είχαν μηνύσει, την οικογένεια της Κιμ Καρντάσιαν και την Μπιάνκα Σενσόρι.

Ο εργαζόμενος τον μήνυσε για τον συγκεκριμένο λόγο, με την καταγγελία να φτάνει στα «χέρια» της «Page Six».

«Ο άνδρας κλήθηκε από τον Κάνιε Γουέστ να ερευνήσει την οικογένεια Καρντάσιαν και τις φερόμενες διάφορες εγκληματικές διασυνδέσεις που πίστευε ότι η οικογένεια είχε με εγκληματικές επιχειρήσεις, ανάμεσα στα οποία και για εμπόριο λευκής σαρκός», υποστηρίζει η καταγγελία.

Ο άνδρας έπρεπε να προσλάβει ιδιωτικούς ερευνητές για να ακολουθήσουν και να παρακολουθήσουν τη σύζυγό του, Μπιάνκα Σενσόρι, όταν ταξίδευε μόνη της για να επισκεφθεί την οικογένειά της στην Αυστραλία χωρίς να το γνωρίζει ή να συναινεί η ίδια, ισχυρίζεται επίσης η αγωγή.

Στη μήνυση, ο ανώνυμος εργαζόμενος ισχυρίστηκε πως ο Γουέστ τού ζήτησε να τον κρατήσει στην επικαιρότητα και να χειριστεί συμφωνίες εχεμύθειας. Ο διευθυντής πληροφορίων ωστόσο σταμάτησε την συνεργασία του με τον μουσικό και επιχειρηματία όταν έμαθε για τη φερόμενη κακοποίηση που γινόταν στην Ακαδημία «Donda».

Αφού απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του, ο εκατομμυριούχος φέρεται πως τον πήρε τηλέφωνο τον απείλησε και του φώναξε «είσαι νεκρός για εμένα».

«Το άγχος και το τραύμα που προκλήθηκε από τις απειλές, το εχθρικό εργασιακό περιβάλλον και η έκθεση του ενάγοντος σε παράνομες και ανήθικες δραστηριότητες επηρέασαν σοβαρά την ψυχική του υγεία και τη συναισθηματική του ευημερία», αναφέρεται στην αγωγή.

«Ο ενάγων παρουσίασε κρίσεις πανικού, άγχος και σοβαρή συναισθηματική δυσφορία, γεγονός που τον ανάγκασε να αναζητήσει ιατρική περίθαλψη και τοποθετήθηκε σε μια εγκατάσταση για να αντιμετωπίσει την φθίνουσα ψυχική του υγεία», αναφέρεται επίσης.

Ο δικηγόρος του εργαζομένου δήλωσε στη Page Six πως ο πελάτης του φοβάται πολύ για την ασφάλειά του καθώς ο Κάνιε έχει απρόβλεπτη συμπεριφορά.

Ο YE (σ.σ. τα αρχικά του επίσημου ονόματος του Κάνιε Γουέστ) επίσης κατηγορείται πως δεν πλήρωσε τον εργαζόμενό του.

Ο εθισμός του Κάνιε στο αέριο γέλιου

Πέρα από τις καταγγελίες για την παρακολούθηση και τις απειλές, ο ανώνυμος άνδρας ισχυρίστηκε πως ο Κάνιε Γουέστ φέρεται να είναι εθισμένος στο υποξείδιο του αζώτου.

Τον Μάιο του 2024, την εποχή περίπου που ο ράπερ απέκτησε τα πανάκριβα δόντια τιτανίου αξίας 850.000 δολαρίων, φέρεται να άρχισε να χρησιμοποιεί οξείδιο του αζώτου, το οποίο προκάλεσε «αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά», αναγράφεται στην καταγγελία.

Ο συγκεκριμένος ισχυρισμός έρχεται να επιβεβαιώσει την ανάρτηση που είχε κάνει στο Χ (πρώην Twitter) ο πρώην επικεφαλής του προσωπικού του Γουέστ, Μάιλο Γιαννόπουλος, στην οποία έγραφε πως ο τότε οδοντίατρος του ράπερ, Τόμας Κόνελι, τον έκανε να εθιστεί στη χημική ένωση, γνωστή και ως αέριο γέλιου.

Εκπρόσωπος του οδοντιάτρου είχε δηλώσει τότε στο TMZ πως «οι ισχυρισμοί όχι μόνο είναι ανακριβείς από άποψη γεγονότων, αλλά και σκόπιμα παραπλανητικοί». 

Λίγες ημέρες μετά, ο Γιαννόπουλος δημοσίευσε κείμενα από την συνομιλία που είχε με τον Κάνιε Γουέστ και τον Κόνελι, στην οποία ο οδοντίατρος φαινόταν να συμφωνεί να φέρει υποξείδιο του αζώτου στον ράπερ.

To άρθρο Ο Κάνιε Γουέστ είχε προσλάβει εργαζόμενο για να κατασκοπεύει τις Καρντάσιαν και την Μπιάνκα Σενσόρι δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-11 00:20:37

Back to top button