Γυναίκα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιώργο Λιάγκα: «Ποτέ δεν θα γίνουμε φίλοι, αυτό είναι μεγάλη αλήθεια»

«Αν συναντηθούμε, θα χαιρετηθούμε, αλλά αποκλείεται να γίνουμε φίλοι», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον Γιώργο Λιάγκα.

Την δική του απάντηση στις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας τονίζοντας πως δεν θα γίνουν ποτέ φίλοι, έδωσε σήμερα το πρωί (05.10.2024) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Πώς σχολιάζετε τη δήλωση του Γιώργου Λιάγκα ο οποίος είπε πως ποτέ δεν θα γίνετε φίλοι;», τον ρώτησε ο ρεπόρτερ και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε πως όντως δεν θα μπορέσουν να γίνουν φίλοι.

«Ποτέ δεν θα γίνουμε φίλοι, αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Μας απέχουν τεράστιες αποστάσεις, σε πολλά πράγματα που πιστεύουμε για την τηλεόραση. Είναι τεράστια η διαφορά μας για τον τρόπο που λειτουργούμε στην τηλεόραση. Κατά τ’ άλλα δεν έχω κάτι άλλο με τον άνθρωπο συγκεκριμένα», είπε.

«Αν συναντηθούμε, θα χαιρετηθούμε, αλλά αποκλείεται να γίνουμε φίλοι. Δεν ξέρω αν θα έρθει καλεσμένος στην εκπομπή μου. Εγώ πάντως δεν θα πήγαινα καλεσμένος στην εκπομπή του. Για το μέλλον δεν ξέρω», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον Γιώργο Λιάγκα.

To άρθρο Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιώργο Λιάγκα: «Ποτέ δεν θα γίνουμε φίλοι, αυτό είναι μεγάλη αλήθεια» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-05 16:58:42

Back to top button