Γυναίκα

Ο άνδρας που τράβηξε το βίντεο με την Kate Middleton σπάει τη σιωπή του – Τι απαντά στις θεωρίες συνωμοσίας

Πολλές αντιδράσεις φαίνεται να έχει προκαλέσει η πρώτη εμφάνιση της Kate Middleton μετά την περιπέτεια με την υγεία της, με τον πρίγκιπα William σε φάρμα που πουλάει φρέσκα προϊόντα.

Συγκεκριμένα στο βίντεο που κυκλοφόρησε η Kate Middleton αποχωρεί με τον πρίγκιπα William από φάρμα που πουλάει φρέσκα προϊόντα ιδιαίτερα ευδιάθετη.

Ωστόσο το βίντεο αυτό δεν έπεισε τους πιστούς ακολούθους της Kate Middleton, καθώς σε χιλιάδες σχόλια αμφισβητούν ότι είναι η ίδια και υποστηρίζουν ότι είναι κάποια σωσίας της, καθώς είναι υπερβολικά αδύνατη και με διαφορετικά μαλλιά.

 

Ο άνδρας που κατέγραψε το βίντεο, Nelson Silva, έσπασε τη σιωπή του και μίλησε στη Sun, το μέσο δηλαδή που δημοσίευσε και το επίμαχο υλικό.

«Είδα την Kate Middleton με τα μάτια μου» λέει χαρακτηριστικά, βάζοντας φρένο στις φήμες.

«Αυτό είναι ένα βίντεο που δείχνει ξεκάθαρα εκείνη και τον William. Τους είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Ήταν μια εντελώς χαλαρή κατάσταση», πρόσθεσε και διέψευσε όσους υποστηρίζουν ότι δεν ήταν η πριγκίπισσα της Ουαλίας, χαρακτηρίζοντας παραληρηματικούς και γελοίους τους ισχυρισμούς αυτούς.

Ο Nelson Silva ψώνιζε κρέας όταν είδε το βασιλικό ζεύγος και περιγράφει τι συνέβη:

«Είχα περίπου 40 λεπτά να “σκοτώσω” και αποφάσισα να πάρω μερικά προϊόντα. Μπήκα στο κατάστημα και στην αρχή πρόσεξα τις φιγούρες τους, στέκονταν κοντά στο τμήμα με τα ψωμιά. Μετά είδα την Kate Middleton να γυρίζει ελαφρώς το κεφάλι της, και είπα: “Ω, την ξέρω”. Πήγαν στο τμήμα με τα κρέατα και εγώ στάθηκα πίσω τους.

Μιλούσαν με το προσωπικό και γελούσαν.

Δεν μπορούσα να ακούσω τι έλεγαν, αλλά το προσωπικό φαινόταν συγκλονισμένο με έναν ωραίο τρόπο. Όταν πήγα να πληρώσω για τα προϊόντα μου, η κοπέλα στο ταμείο ήταν τόσο σοκαρισμένη που μετά βίας ανέπνεε. Όλοι εκεί μέσα ήταν πολύ ενθουσιασμένοι. Ήταν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Πήγα στο αυτοκίνητο και αποφάσισα να τραβήξω ένα βίντεο για να το μοιραστώ με την οικογένειά μου στην Πορτογαλία», δήλωσε στη Sun.

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-03-20 14:20:24

Back to top button