Γυναίκα

Ξέσπασε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Ο πόνος δεν μετριέται με τετραγωνικά κύριε μου»

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος πριν από λίγες ώρες με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να απαντήσει στον Τάσο Τεργιάκη και στα όσα είπε για εκείνον στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες Ευρωεκλογές , αφού παρουσίασε πρώτα τα λεγόμενα του δημοσιογράφου, τόνισε τα εξής:

«Επειδή δεν ήμουν εκεί για να απαντήσω, το κάνω από εδώ. Ρωτήθηκα ποιο ήταν το έναυσμα μου για να κατέβω στην πολιτική και είπα ότι ένα από τα εναύσματα μου είναι ότι είδα το πατρικό μου να χάνεται. Ότι είδα τα κοράκια των μεγαλοεισπρακτικών να παίρνουν το σπίτι που μεγάλωσα, αλλά δεν σταμάτησα εκεί. Είπα και κάποια πράγματα τα οποία δεν τα δώσανε στη δημοσιότητα».

«Είπα “αφήστε εμένα, δεν πειράζει, γιατί μπορεί να με γνωρίζει ο κόσμος, γιατί έχω αυτό το βήμα εδώ και μπορώ και μιλάω δημόσια”, να δούμε τι θα κάνουμε για τους άλλους. Εμένα πάει το σπίτι μου, τελείωσε, δεν γυρίζει πίσω. Από εκεί και πέρα το θέμα είναι ο πατέρας, η μάνα, η οικογένεια που θα πάει, να μην χάσει το σπίτι της, ο γιος να μην περάσει αυτό που πέρασα εγώ. Να βλέπει δηλαδή το πατρικό να χάνεται και τους γονείς του να κλαίνε», σημείωσε στη συνέχεια.

«Αυτά είπα. Γιατί ο πόνος δεν μετριέται με τετραγωνικά κύριε μου. Άμα είναι 100 τ.μ., άμα είναι 1000 τ.μ., άμα είναι 800.000 τ.μ. Ο πόνος του να χάνεις το σπίτι στο οποίο έχεις ανοίξει τα μάτια σου για πρώτη φορά, έχεις τις πρώτες σου αγάπες και τις πρώτες σου εμπειρίες, δεν μετριέται», κατέληξε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-05 12:40:09

Back to top button