Γυναίκα

Νίκος Κουρκούλης για τις φήμες περί χωρισμού από την Κέλλυ Κελεκίδου: «Δεν είναι στιγμή να μιλήσω»

Νίκος Κουρκούλης και Κέλλυ Κελεκίδου είναι παντρεμένοι εδώ και 15 χρόνια. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και το τελευταίο διάστημα, μια σειρά από δημοσιεύματα αναφέρουν πως έχουν χωρίσει.

Μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη θα εμφανίζεται αυτή τη σεζόν ο Νίκος Κουρκούλης και με αυτή την αφορμή παραχώρησε δηλώσεις, στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιδηρόπουλο στον Alpha. Μεταξύ άλλων, ο λαϊκός ερμηνευτής κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες περί χωρισμού, από την σύζυγο του, Κέλλυ Κελεκίδου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Κουρκούλης δήλωσε αρχικά πως «η αλήθεια είναι ότι εδώ και 20 χρόνια, όσο είμαστε μαζί με την Κέλλυ, ανά περιόδους υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που μας χωρίζουν και μας δείχνουν με το χαρτί του διαζυγίου. 

Ό,τι υπάρχει και ό,τι είναι να πω στο εγγύς μέλλον ή και αργότερα, αν υπάρξει κάτι το οποίο να είναι οριστικό και πρέπει να το πω, θα το πω για τους φίλους και τους γνωστούς που ενδιαφέρονται για μένα».

«Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πω κάποια πράγματα γιατί δεν υπάρχει πραγματικά κάτι για να πω προς τα έξω στον κόσμο. Μέχρι στιγμής αυτά που μπορώ να πω και πρέπει να πω είναι λόγια τα οποία τα κρατώ μέσα στον οικογενειακό μου κύκλο, στα παιδιά μου και στη γυναίκα μου».

Το όλο θέμα σχολίασε στη συνέχεια και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που ανέφερε πως από το δικό της ρεπορτάζ, δεν προκύπτει οριστικός χωρισμός ανάμεσα στον Νίκο Κουρκούλη και την Κέλλυ Κελεκίδου.

Νίκος Κουρκούλης και Κέλλυ Κελεκίδου παντρεύτηκαν στις 14 Ιουλίου 2009 με κουμπάρους την παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη και τον ραδιοφωνικό παραγωγό Μάκη Πουνέντη. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά: τον Ραφαήλ και την Ελπινίκη.

To άρθρο Νίκος Κουρκούλης για τις φήμες περί χωρισμού από την Κέλλυ Κελεκίδου: «Δεν είναι στιγμή να μιλήσω» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-23 09:17:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button