Showbiz

Μόνο στο eportal! Δύο ακόμα ολοκαίνουργιες σειρές έρχονται στη μικρή οθόνη |


Τα δύο αστυνομικά μυθιστορήματα, “Αθηναϊκό μπλουζ” και “Baby blue”, του συγγραφέα και ακαδημαϊκού Πολυχρόνη Κουτσάκη έρχονται στη μικρή οθόνη από τη Foss Productions.

Η ιδέα και η καλλιτεχνική επιμέλεια του project ανήκουν στη Δανάη Σκιάδη και στον Νικόλα Παπαγιάννη, ταλαντούχοι ηθοποιοί και ζευγάρι στη ζωή, τους οποίους θα δούμε και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς.

Μόνο στο Yupiii! Δύο ακόμα ολοκαίνουργιες σειρές έρχονται στη μικρή οθόνη

Οι εκδόσεις “Πατάκη” και η εταιρία παραγωγής οπτικοακουστικού υλικού και πρωτότυπου περιεχομένου Foss Productions, που έφεραν τα “Maestro”, “Milky Way”, “Η παραλία”, “Echoes of the Past”, “Arcadia” και “Μουσικό κουτί”, ανακοίνωσαν την υπογραφή συμφωνίας για την τηλεοπτική διασκευή των αστυνομικών μυθιστορημάτων “Αθηναϊκό μπλουζ” και “Βaby blue”. Ο μυθιστορηματικός ήρωάς τους, ο επαγγελµατίας δολοφόνος Στράτος Γαζής θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ” ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ eportal!

ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ

– Πώς προέκυψε η τηλεοπτική μεταφορά των βιβλίων σας;

Με τη Δανάη είχαμε συνεργαστεί για πρώτη φορά το 2008, όταν είχε παίξει σε ένα θεατρικό μου έργο, το “Χωρίς εσένα”, που ανέβηκε στο θέατρο “Αμόρε”, και μου είχε κάνει εντύπωση το πόσο σπουδαία ηθοποιός ήταν, παρόλο που ήταν πάρα πολύ νέα. Αρκετά χρόνια μετά, γνώρισα και τον Νικόλα, τον οποίο μέχρι τότε ήξερα μόνο από την εξαιρετική δουλειά του. Είχαν διαβάσει τα βιβλία, τους άρεσαν πολύ, με έφεραν σε επαφή με τη Foss Productions που κάνει καταπληκτικές παραγωγές σε τηλεόραση και κινηματογράφο, και η Foss αποφάσισε να αναλάβει την παραγωγή. Θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε πάνω στο σενάριο πολύ σύντομα και θα είμαι κι εγώ στη σεναριακή ομάδα.

– Όταν αρχίσουν με το καλό τα γυρίσματα, θα επισκεφτείτε την Ελλάδα;

Έρχομαι στην Ελλάδα κάθε χρόνο για πάνω από ένα μήνα, με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Τα Χανιά είναι ο τόπος μας και έχουμε ανάγκη να βρισκόμαστε εκεί όσο πιο συχνά γίνεται. Φυσικά, όταν έρθει ο καιρός για τα γυρίσματα, θα προσπαθήσω να είμαι εκεί για κάποιο διάστημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ “ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ” ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-03 20:10:00

Back to top button