Γυναίκα

Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ την εβδομάδα 11 ως 17/3/2024

ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση. Αν την θέλεις την επανασύνδεση φίλε μου Κριέ τότε ετοιμάσου να χαρείς. Θα σου τηλεφωνήσει το πρώην ταίρι σου, το ραντεβού που θα έχετε στα μέσα της εβδομάδας θα είναι ευχάριστο, αποκαλυπτικά και εξομολογητικά λόγια θα αναθερμάνουν τα αισθήματα σας. Οι προτάσεις που θα ακούσεις θα είναι συνειδητοποιημένες, καταλήγετε σε επανένωση.

Νέα γνωριμία. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σε εντυπωσιάσει, θα το ερωτευτείς, σου δίνω τη συμβουλή να το εμπιστευτείς. Η τύχη θα φέρει δίπλα σου πρόσωπο κατάλληλο για σταθερή σχέση. Σε τυχαίο χώρο θα γνωριστείτε, αυτό το άτομο θα έχει τη δυνατότητα να γίνει το μόνιμο ερωτικό σου ταίρι.

Σχέση – Γάμος. Φεύγουν δυσκολίες και εμπόδια, ανοίγεται ο δρόμος της δέσμευσης και της επισημοποίησης. Θα ακούσεις πρόταση που θα σε ενθουσιάσει, τα λόγια που θα ειπωθούν θα αλλάξουν τις συνθήκες της ερωτικής σου ζωής. Οι εξελίξεις θα σε ικανοποιήσουν, καταφθάνει χαρά και ευτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΣΤΕΡΙ

Επανασύνδεση. Τερματίζει το στάδιο του χωρισμού, ανοίγεται πορεία ένωσης και μάλιστα με δεσμευτικές προδιαγραφές. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, θα μπουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση, εσύ και το πρόσωπο που αγαπάς θα επανασυνδεθείτε. Έρχονται νέες υποσχέσεις καινούργια σχέδια.

Νέα γνωριμία. Τυχαίο γεγονός θα σε φέρει αντικριστά με άτομο που θα σε ενθουσιάσει. Ενδεχομένως στην αρχή να το δεις σαν μια περιστασιακή σχέση, πολύ γρήγορα όμως η αμοιβαία σας έλξη και τα αισθήματα που θα εκδηλωθούν θα σε πείσουν πως αυτό το άτομο ήρθε για να ριζώσει μια και καλή στη ζωή σου. Θα ζήσεις χαρούμενα γεγονότα με ευτυχισμένη κατάληξη.

Σχέση – Γάμος. Κακώς αγχώνεσαι και προβληματίζεσαι, άσε στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις, η δέσμευση που θέλεις θα έρθει και μάλιστα με σταθερά βήματα. Την χαρά που προσμένεις θα την πάρεις, η σχέση σου θα έχει μακροχρόνια πορεία, η επισημοποίηση θα γίνει και μάλιστα με τον κατάλληλο τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΚΟΣΜΟΣ

Επανασύνδεση. Εντελώς απρόοπτα θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο απ τα παλιά, θα εμφανιστεί μπροστά σου, τα γεγονότα θα σε ξαφνιάσουν. Οι εξηγήσεις και οι εξομολογήσεις που θα λάβεις θα αναστατώσουν τη σκέψη και την καρδιά σου. Ως το τέλος της εβδομάδας θα έχεις πάρει την απόφαση να δώσεις σε αυτό το άτομο μια δεύτερη ευκαιρία.

Νέα γνωριμία. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σε πλησιάσει, από την αρχή της συνομιλίας σας θα παρατηρηθεί μεταξύ σας έλξη και οικειότητα. Αυτό το άτομο θα σε πλησιάσει με στόχο να προχωρήσουν οι επαφές σας προσωπικό επίπεδο, σου δίνω τη συμβουλή να το εμπιστευτείς. Προμηνύεται γνωριμία σταθερής σχέσης!

Σχέση – γάμος. Έρχονται προτάσεις δέσμευσης που θα δώσουν επίσημη όψη στον δεσμό σου. Κάτι που από καιρό προσμένεις θα γίνει πράξη, ανοίγεται δίοδος επιτυχίας. Καταφθάνουν ανοίγματα και ευνοϊκά συμβάντα που θα σε βοηθήσουν να πορευτείς με σταθερότητα ανασφάλεια και με αποφάσεις μελλοντικών προδιαγραφών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΡΕΛΟΣ

Επανασύνδεση. Προσπάθησε να σταθεροποιηθείς στις επιθυμίες σου, στην παρούσα φάση αλλοπρόσαλλη θα είναι η στάση σου. Μέσα στην εβδομάδα θα σε πλησιάσει το πρώην ταίρι σου, ωστόσο η συμπεριφορά σου ενδεχομένως να φέρει μπέρδεμα και όχι ξεκαθάρισμα. Τα λόγια σου θα είναι αντιφατικά, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν θέλεις επανασύνδεση ή όχι.

Νέα γνωριμία. Θα ενθουσιαστείς και θα ερωτευτείς, δεν αποκλείεται να παθιαστείς και να οδηγηθείς προς νέα ερωτική κατεύθυνση. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα θελήσεις από την αρχή να το κερδίσεις, από την πρώτη σας συνομιλία θα νιώσεις δυνατή έλξη. Αυτό το άτομο θα αλλάξει τις διαθέσεις και τους στόχους σου, τώρα θα είναι μια καλή ευκαιρία να χαράξεις νέα ερωτική πορεία.

Σχέση –  γάμος. Μια θα θέλεις εκείνο, μια θα θέλεις το εντελώς αντίθετο, κάπου θα χαθεί το μέτρο και ο έλεγχος. Πρόσεξε να μην μπερδέψεις το ταίρι σου και οδηγηθεί σε λάθος συμπεράσματα. Σταθεροποίησε τα αισθήματα σου, δείξε αυτό που πραγματικά νιώθεις, αν υπάρχει κάτι μέσα στη σχέση σου που σε ενοχλεί διατύπωσε το ξεκάθαρα.

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση. Με το πρώην ταίρι σου θα συναντηθείς, δεν αποκλείεται να μεσολαβήσει κάποιο τρίτο φιλικό σας άτομο. Τα μεταξύ σας λόγια θα είναι αποκαλυπτικά και ειλικρινά, δε θα κρύψετε την επιθυμία σας για επανένωση. Η επανασύνδεση θα είναι άμεση, δείξε εμπιστοσύνη τα λόγια που θα ακούσεις.

Νέα γνωριμία. Γνώριμο πρόσωπο που από καιρό τρέφει θερμό ερωτικό ενδιαφέρον για σένα θα κάνει το τολμηρό βήμα να σε πλησιάσει μέσα στη εβδομάδα. Αυτό το άτομο ήδη έχει κερδίσει την συμπάθεια και την καρδιά σου τώρα θα κερδίσει και το ερωτικό σου ενδιαφέρον. Σε απρόοπτη στιγμή θα σου αποκαλυφθεί ερωτικά, θα σε ξαφνιάσουν οι εξομολογήσεις του.

Σχέση – γάμος. Θα βρεις τον τρόπο να λύσεις ένα πρόβλημα μέσα στη σχέση σου ή αν δεν πρόκειται για πρόβλημα αλλά για πρόταση, θα βρεις τον κατάλληλο τρόπο να εκμαιεύσεις από το ταίρι σου θετική απάντηση. Μέσα στην εβδομάδα θα κλείσει με επιτυχημένη κατάληξη κάτι που το επιθυμείς από καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΕΡΑΣΤΕΣ

Επανασύνδεση. Πρώην ταίρι σου θα κάνει ξαφνικά την εμφάνιση του, το παρουσιαστικό του καθώς και ο τρόπος που θα σου μιλήσει θα ξανά ανάψει φλόγα μεταξύ σας. Αποκαλυπτικά λόγια και δελεαστικές προτάσεις θα σε κάνουν να νιώσεις πως αξίζει να δώσεις δεύτερη ευκαιρία, δεν θα αντισταθείς στη μεταξύ σας έλξη.

Νέα γνωριμία. Καινούργιο πρόσωπο θα γνωρίσεις, από την πρώτη ματιά θα αισθανθείς ένα είδος ερωτικού ηλεκτρισμού, αυτό το γοητευτικό πρόσωπο θα καταφέρει να συνεπάρει τις αισθήσεις σου. Η δύναμη της έλξης θα σας φέρει σε αυθόρμητη συνομιλία, πολύ γρήγορα η κουβέντα σας θα κλείσει με πρόταση για ραντεβού.

Σχέση – Γάμος. Θα τα βρεις με το ταίρι σου, αν τσακώθηκες η ένταση θα τερματίσει με καινούργιες υποσχέσεις αγάπης, η κόντρα και τα νεύρα θα μετατραπούν σε έλξη ίσως και πάθος. Από τη μια στιγμή στην άλλη θα φουντώσουν και πάλι οι ερωτικές σας αισθήσεις, εσείς οι δυο αγαπιέστε, υπάρχει χημεία μεταξύ σας, και θα αποδειχτεί εμπράκτως.

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΠΥΡΓΟΣ

Επανασύνδεση. Αλλαγές θα υπάρξουν τόσο στις επιθυμίες σου όσο και στα αισθήματα σου. Στο τηλεφώνημα που θα σου κάνει το πρώην ταίρι σου τα νέα που θα ακούσεις θα διαφοροποιήσουν τα δεδομένα, φεύγει ο θυμός και η ένταση. Στην συνάντηση σας θα γίνουν ξεκάθαρα λόγια, θα ειπωθούν αλήθειες, τώρα θα δεις με διαφορετικό μάτι το ζήτημα της επανασύνδεσης.

Νέα γνωριμία. Από ερωτικό κεραυνό θα χτυπηθεί η καρδιά σου, είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείς σε βαθμό που θα διαγράψεις μονομιάς το παρελθόν σας. Πριν κλείσει η εβδομάδα εσύ και το ελκυστικό πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα ανοίξετε πορεία σχέσης που δεν θα είναι εφήμερη, θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις.

Σχέση – Γάμος. Σε νέο στάδιο περνά η σχέση σου, τερματίζουν οι αμφιβολίες, μπαίνουν γερές βάσεις. Αποκαλυπτικά συμβάντα θα σας ανοίξουν τον δρόμο για σοβαρές αποφάσεις, τώρα μπαίνουν σε τάξη αισθήματα και επιθυμίες. Εσύ που έχεις απογοητευτεί θα δώσεις τέλος στις αρνητικές καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΕΙΑ

Επανασύνδεση. Βγαίνεις από την απαισιοδοξία, ενθαρρυντικό θα είναι το τηλεφώνημα που θα σου κάνει το πρόσωπο που σκέπτεσαι. Η κουβέντα που θα γίνει μεταξύ σας θα είναι ουσιαστική, τώρα θα σταματήσεις να αμφισβητείς την αγάπη που νιώθει για σένα. Υπάρχουν αισθήματα μεταξύ σας, στο κλείσιμο της εβδομάδας καταλήγετε σε θερμή επανένωση.

Νέα γνωριμία. Αναζωογονητική θα είναι η νέα γνωριμία που θα κάνεις, θα χαρείς, θα ενθουσιαστείς, θα καταφέρεις να ξεφύγεις από τα παλιά. Ανανεώνεται η ψυχολογία σου, το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σου ανοίξει ενδεχόμενο νέας ερωτικής σχέσης, η πορεία σας θα έχει μακροχρόνια εξέλιξη.

Σχέση  –  γάμος. Αναλυτική συζήτηση θα γίνει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θα πειστείς πως σε αγαπάει και νοιάζεται για σένα. Με αφορμή ένα τυχαίο και ευχάριστο γεγονός θα αποκαλυφθούν τα πραγματικά σας αισθήματα, θα ακούσεις πρόταση που θα φέρει δεσμευτική κατάληξη, ενδυναμώνονται οι μεταξύ σας συναισθηματικοί δεσμοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Επανασύνδεση. Τα γεγονότα θα σου αποδείξουν πως οι εξελίξεις περιμένουν τις δικές σου αποφάσεις. Το πρώην ταίρι σου θέλει να είναι μαζί σου, θα στο πει καθαρά, το θέμα είναι εσύ τι θέλεις και τι έχεις σκοπό να κάνεις. Στα μέσα της εβδομάδας, κατόπιν μιας ευχάριστης συνάντησης, θα πάρεις απόφαση να επανασυνδεθείς.

Νέα γνωριμία. Αν επιθυμείς καινούργια ερωτική σχέση τότε αξιοποίησε την γοητεία σου και άρπαξε την ευκαιρία που θα εμφανιστεί. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας. Σε χώρο που κινείσαι συχνά θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα εντυπωσιαστεί από το στυλ και την προσωπικότητα σου, σε συμβουλεύω να μην κρατήσεις αδιάφορη στάση.

Σχέση –  γάμος. Από τη στιγμή που αγαπάς το ταίρι σου και το θέλεις σταθερά δίπλα σου δε έχεις κανέναν λόγο να αναλώνεσαι σε ανούσιες κόντρες. Προμηνύεται μια θερμή και ερωτική εβδομάδα αρκεί να πάρεις την απόφαση να εστιάσεις στη μεταξύ σας ερωτική έλξη. Ανοίγεται προοπτική επισημοποιήσεων, σκέψου καλά και προχώρα άφοβα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΜΑΓΟΣ

Επανασύνδεση. Φίλε μου Αιγόκερε, η επανασύνδεση θα συμβεί πιο γρήγορα από ότι το υπολογίζεις και μάλιστα το θετικό αναποδογύρισμα που θα προκύψει θα σου φανεί ανεξήγητο. Με έναν μαγικό τρόπο θα μπουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση , αυτή η θαυματουργή κατάληξη θα προκληθεί από τα αισθήματα που τώρα θα αντιληφτείς την έκταση και το βάθος τους.

Νέα γνωριμία. Θα καταφέρει να σου την αλλάξει τη ζωή το γοητευτικό πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Από την επομένη μέρα της γνωριμίας σας θα αποκτήσει νόημα η καθημερινότητα σου, θα βρεις ενδιαφέρον και λόγο για να ξεκινήσεις καινούργια όνειρα. Δείξε εμπιστοσύνη στην τύχη σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να στρώσεις την ζωή σου.

Σχέση –Γάμος. Ο συνδυασμός των θετικών σου στοιχείων θα σε βοηθήσει να φτάσεις στο σημείο που επιθυμείς. Η ορθή σου κρίση και η αποφασιστικότητα σου θα σε οδηγήσει στο σωστό αποτέλεσμα. Θα το λάβεις αυτό που εδώ και καιρό ζητάς από το ταίρι σου, μέσα στην εβδομάδα θα ακουστεί πρόταση που θα σου εξασφαλίσει παρόν και μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΔΥΝΑΜΗ

Επανασύνδεση. Δυναμικότητα θα διακρίνει τις ενέργειες σου, η ψυχική σου δύναμη θα σε βοηθήσει να βγεις από τις συναισθηματικές παγίδες μέσα στις οποίες εγκλωβίστηκες. Αυτή τη φορά δεν θα αφήσεις το πρώην ταίρι σου να παίξει με τα αισθήματα σου, το ξεκαθάρισμα που θα απαιτήσεις θα κλείσει με οριστική κατάληξη που θα σε βγάλει από την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα.

Νέα γνωριμία. Με τολμηρή διάθεση θα ανταποκριθείς στο φλερτ που θα σου κάνει ένα συμπαθητικό και ελκυστικό πρόσωπο. Μέσα στην εβδομάδα η νέα γνωριμία που θα προκύψει θα σε βοηθήσει αποκτήσεις καινούργιο πρόσωπο στην ερωτική σου ζωή. Καταφθάνει νέο ερωτικό ξεκίνημα, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να απαγκιστρωθείς από το παρελθόν σου.

Σχέση – Γάμος. Αφήνεις στην άκρη απαισιοδοξίες και ηττοπάθειες, με τον δυναμισμό σου θα καταφέρεις να οδηγήσεις τη σχέση σου και το ταίρι σου στη σωστή κατεύθυνση. Οι πρωτοβουλίες σου θα φέρουν συναισθηματική σταθερότητα, θα τερματίσεις μια διαφωνία ή ένα αρνητικό ζήτημα που σας δημιουργούσε δυσκολίες και εντάσεις.

ΙΧΘΥΣ

ΚΑΡΤΑ ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Επανασύνδεση. Μέσω εσωτερικής αναζήτησης θα καταφέρεις να εντοπίσεις τι θέλεις και πως μπορείς να αποκτήσεις αυτό που έχεις μέγιστη ανάγκη. Θα απομονωθείς, θα έρθεις σε προσωπική επαφή με τον ίδιο σου τον εαυτό, αυτή τη φορά θα καταφέρεις να βρεις λύσεις σε θέματα που σου προκαλούν άγχος και ανασφάλεια.

Νέα γνωριμία. Ίσως να μην αναζητήσεις τη νέα σχέση με προσωπικές σου κινήσεις, ωστόσο το καινούργιο πρόσωπο θα σου έρθει τελικά στο πιάτο. Γοητευτικό άτομο θα σε πλησιάσει με φιλικό τρόπο, αν δεν κρατήσεις στάση απρόσιτη ή αδιάφορη, τότε θα υπάρξει μεγάλο ενδεχόμενο αυτή η γνωριμία να γίνει σχέση μακροχρόνιας διάρκειας.

Σχέση – Γάμος. Κάποια στιγμή στα μέσα της εβδομάδας θα νιώσεις την ανάγκη να αποστασιοποιηθείς, να αποτραβηχτείς μέσα στον δικό σου εσωτερικό κόσμο προκειμένου να βρεις την ηρεμία σου. Μη κάνεις το λάθος και κρατήσεις μπερδεμένη στάση, μίλα ξεκάθαρα στο ταίρι σου, θα δεις πως θα σου φερθεί με κατανόηση, θα σε βοηθήσει να βρεις τις ισορροπίες σου.

Πηγή: myastro.gr


Δημοσιεύτηκε ! 2024-03-10 13:30:44

Back to top button