Γυναίκα

«Μυστήριο» η αλλαγή στην εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού – Η ανάρτησή της με καστανά μαλλιά

Τα μακριά ξανθά μαλλιά για τα οποία ξεχώριζε η Δούκισσα Νομικού αποτελούν παρελθόν… ή μπορεί και όχι. Μία ανάρτηση στο Instagram δημιουργεί ερωτηματικά για το αν το μοντέλο έκανε αυτή την μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά του.

Μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, ανέβασε η Δούκισσα Νομικού η οποία είναι μελαχρινή. Όπως η ίδια μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες με το look της από το Παρίσι.

Ωστόσο, «μυστήριο» παραμένει για το αν η αλλαγή έγινε πρόσφατα ή για το αν πρόκειται για παλιές φωτογραφίες τις οποίες αποφάσισε να δημοσιεύσει τώρα η Δούκισσα Νομικού.

«Ίδια αλλά διαφορετική», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Η Δούκισσα Νομικού εμφανώς αλλαγμένη αλλά το ίδιο εντυπωσιακή πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και έδειξε το πόσο πολύ της πηγαίνει το καστανό.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_)

Το μοντέλο λατρεύει να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους followers της και αυτή η μεγάλη αλλαγή δεν θα μπορούσε να λείπει από τις αναρτήσεις της, είτε είναι πρόσφατη, είτε όχι.

To άρθρο «Μυστήριο» η αλλαγή στην εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού – Η ανάρτησή της με καστανά μαλλιά δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-22 11:46:00

Back to top button