ΣΕΞ

Μπορώ να μοιράζομαι τις σεξουαλικές μου φαντασιώσεις με τον ερωτικό μου σύντροφο;



Σάββατο 13 Μαρτίου 2021, 19:00

 

Το να μοιραστείς τις σεξουαλικές σου  φαντασιώσεις με έναν σύντροφο που συμφωνεί και επιθυμεί να πειραματιστεί, ενισχύει ποικολοτρόπως το ερωτικό συναπάντημα, καθώς οι φαντασιώσεις τονώνουν το ερωτικό στοιχείο στο ζευγάρι, υπενθυμίζουν τους αρχικούς ρόλους ως εραστές και, απελευθερωμένοι από προκαταλήψεις και ντροπή, απολαμβάνουν με όλες τους τις αισθήσεις την σεξουαλική επαφή.

Φέρνουν μία αίσθηση ελευθερίας και φρεσκάδας, που φέρνει τους δύο συντρόφους πιο κοντά σεξουαλικά και τους βγάζει από τη «ρουτίνα» της σεξουαλικής τους ζωής.

Βέβαια, λέμε πως καλό είναι να μην πραγματοποιούνται όλες οι φαντασιώσεις, καθώς μπορεί το άλλο μέλος της σχέσης να μην συμφωνεί ή ακόμη και να θεωρεί πως είναι «τραβηγμένες».

Επίσης, ας έχουμε στο μυαλό μας, πως όταν η φαντασίωση πάψει να είναι φαντασίωση και γίνει πράξη, δεν υπάρχει γυρισμός, που σημαίνει πως αν το μετανιώσω δεν μπορώ να την σβήσω…

Αναντίρρητα λοιπόν, οι σεξουαλικές φαντασιώσεις συμβάλλουν ουσιαστικά στο σεξουαλικό μεθύσι, προσθέτοντας απόλαυση, ηδονή, πάθος αλλά χρειάζεται και η σχετική προσοχή για το ποιες θα θελήσω να πραγματοποιήσω.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!





Πηγή

Back to top button