Γυναίκα

«Με την Καίτη Γαρμπή είπαμε από την αρχή ότι δεν γίνεται να χωρίσουμε ποτέ»

«Δεν μπορεί να φανταστεί ο ένας τη ζωή του χωρίς τον άλλον», ανέφερε ο Διονύσης Σχοινάς για τη σχέση του με την Καίτη Γαρμπή.

Για τη γνωριμία του και την κοινή πορεία ζωής με την Καίτη Γάρμπη, μίλησε ο Διονύσης Σχοινάς καλεσμένος της Zoe Pre, στο διαδικτυακό της κανάλι.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τις πρώτες στιγμές τους αλλά και για το «συμβόλαιο» που «υπέγραψαν» όταν κατάλαβαν ότι είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλον.

«Με την Καίτη είμαστε τρομακτικά ίδιοι και τρομακτικά ανόμοιοι. Είμαστε στην ίδια δουλειά, η Καίτη κι αν έχει φαν, γαμπρούς. Μόλις συναντηθήκαμε το βγάλαμε το γκομενικό από το μυαλό, κάνουμε τη δική μας μπάλα και πάμε. Τέτοιο “συμβόλαιο” κάναμε» δήλωσε ο Διονύσης Σχοινάς.

«Πάμε να γεράσουμε μαζί και να μην το κάνουμε γκομενικά. Και σε μια δύσκολη δουλειά με πολύ ωραία αγόρια και κορίτσια. Το βλέπεις από την αρχή άμα κολλάς με τον άλλον. Με την Καίτη είπαμε από την αρχή “δεν γίνεται να χωρίσουμε ποτέ”. Διαζύγιο; Γελάμε όταν το ακούμε! Δεν μπορεί να φανταστεί ο ένας τη ζωή του χωρίς τον άλλον», συνέχισε.

Δείτε το απόσπασμα μετά το 29.20:

«Το ξέρεις όταν δεν θα χωρίσεις και όταν θα χωρίσεις, φαίνεται από την αρχή. Σίγουρα στην αρχή είναι ο έρωτας, ερωτεύεσαι το παιχνίδι. Μετά όταν βλέπεις ότι δεν σου κάνει αυτό, χωρίζεις. Το κακό είναι να το βρεις στα 18 σου που δεν έχεις ζήσει πράγματα. Το να το βρεις στα 28 σου, 40 σου δεν υπάρχει ωραιότατο πράγμα το να το ζήσεις. Είναι φιλαράκι μου. Έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας τον άλλον, δεν πέφτει στα μάτια μου!», συνέχισε την εξομολόγησή του ο Δημήτρης Σχοινάς.


Δημοσιεύτηκε ! 2025-03-13 10:34:00

Back to top button