Αστρολογία

Με ποιο ζώδιο έχεις καλύτερη σύνδεση για να ταιριάξετε εpωτικά;


Ξέρεις τι ζώδιο είναι αυτός που σε ενδιαφέρει; Τότε θα ξέρεις πώς θα είναι η ερωτική σας επαφή!
Δύο άνθρωποι χρειάζεται να είναι σε αρκετούς τομείς συμβατοί για να μπορούν να είναι μαζί. Ένας από τους πιο σημαντικούς είναι ο ερωτικός!

Αν βρίσκεσαι στο ξεκίνημα μίας γνωριμίας και σε ενδιαφέρει να μάθεις αν το ταίρι σου είναι “συμβατό” μαζί σου και στο κρεβάτι δεν έχεις παρά να μάθεις τι ζώδιο είναι.
Ορισμένα ζώδια απολαμβάνουν το παιχνίδι ρόλων, ενώ άλλα θέλουν τον χρόνο τους! Φημισμένα για τις ερωτικές τους επιδόσεις είναι ο Σκορπιός, ο Κριός, ο Λέων, ο Ζυγός και ο Ταύρος.

Η ζωδιακή αγάπη και η σεξουαλική συμβατότητα είναι ισχυρή, οπότε με τη βοήθεια της Phyllis Vega, συγγραφέως του “Erotic Astrology: The Sex Secrets Of Your Horoscope Revealed”, συγκεντρώσαμε μια ανάλυση με τα ζώδια με τα οποία είστε πιο συμβατά σεξουαλικά. Μάθε με ποιο ζώδιο θα έχεις την καλύτερη ερωτική επαφή σύμφωνα με το Υourtango.
Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)
Ο Κριός είναι παθιασμένος και ανυπόμονος! Ανήκει σε ένα από τα τρία ζώδια της Φωτιάς. Ως εραστές δεν ασχολούνται με ρομαντισμό και προτιμούν πιο… πικάντικες καταστάσεις. “Θέλουν αυτό που θέλουν και το θέλουν τώρα”, λέει η Vega. Εάν αυτό που θέλει είσαι εσύ, θα έχεις έναν σύντροφο αφιερωμένο.
Σεξουαλικά Συμβατά Ζώδια: Λέων, Τοξότης, Δίδυμοι, Υδροχόος
Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)
Οι Ταύροι είναι αισθησιακοί εραστές και σκέφτονται τις αποφάσεις τους. Μόλις αποφασίσουν ότι θέλουν να είσαι το ταίρι τους θέλουν μόνο εσένα. Στον αξιόπιστο και εύθυμο Ταύρο αρέσει να απελευθερώνει τη λίμπιντο και να περνά ερωτικές στιγμές όλη τη νύχτα.

Σεξουαλικά Συμβατά Ζώδια: Παρθένος, Αιγόκερως, Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς
Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Ως εγκεφαλικό και λεκτικό ζώδιο του αέρα, ο Δίδυμος διεγείρεται διανοητικά πρώτα και ύστερα σωματικά. Μόλις τον ενθουσιάσεις, πηγαίντε γρήγορα στην κρεβατοκάμαρα γιατί βαριέται εύκολα. Το κρεβάτι μαζί του καυτό και πιθανώς αρκετά… φλύαρο.
Σεξουαλικά Συμβατά Ζώδια: Ζυγός, Υδροχόος, Κριός, Λέων, Τοξότης
Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Οι Καρκίνοι είναι έντονοι, σοβαροί, κτητικοί εραστές και έτοιμοι να ασχοληθούν με όλες τις αγαπημένες τους αισθησιακές δραστηριότητες. Ενώ μπορεί να ντρέπονται αρχικά, είναι τρυφεροί και βαθιά στοργικοί όταν νιώσουν άνετα.
Οι Καρκίνοι είναι έντονοι, σοβαροί, κτητικοί εραστές και έτοιμοι να ασχοληθούν με όλες τις αγαπημένες τους αισθησιακές δραστηριότητες. Ενώ μπορεί να ντρέπονται αρχικά, είναι τρυφεροί και βαθιά στοργικοί όταν νιώσουν άνετα.

Σεξουαλικά συμβατά ζώδια: Ταύρος, Αιγόκερως, Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς
Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)
Ο Ζυγός είναι διανοούμενος και τελειομανής. Ακόμα είναι ανοιχτόμυαλος αλλά εκλεπτυσμένος, οπότε πιθανότατα θα ακολουθήσει οτιδήποτε, αρκεί να μην είναι πολύ σκοτεινό.
Σεξουαλικά συμβατά ζώδια: Δίδυμοι, Υδροχόοι, Κριοί, Λέοντες, Τοξότες
Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)
Ο μυστηριώδης, έντονος Σκορπιός είναι καυτός στο κρεβάτι και του αρέσουν τα κλασικά παιχνίδια. Εάν θέλεις να είσαι με έναν Σκορπιό, άρχισε να δουλεύεις την αντοχή σου…
Σεξουαλικά συμβατά ζώδια: Καρκίνος, Ιχθείς, Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος
Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)
Ο Τοξότης θα σε κάνει να νιώσεις σαν το μόνο άτομο στον κόσμο όταν είναι στο κρεβάτι μαζί σου. Ωστόσο, είναι ένα αρκετά άστατο ζώδιο. Είναι ανοιχτός, περιπετειώδης και του αρέσει να διασκεδάζει.
Σεξουαλικά συμβατά ζώδια: Κριός, Λέων, Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος
Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)
Ο εραστής Αιγόκερως είναι αξιόπιστος, φιλόδοξος και υπεύθυνος. Όταν θέλει να είναι μαζί σου είναι στοργικός, ευθύς και αφοσιωμένος στην ευχαρίστηση.
Σεξουαλικά συμβατά ζώδια: Ταύρος, Παρθένος, Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς
Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)
Η λίμπιντο του Υδροχόου αυξάνεται όταν μεγαλώνει και η ψυχική διέγερση. Είναι πρόθυμος να δοκιμάσει οτιδήποτε αν ακούγεται ενδιαφέρον και μπορεί να ξεκινά αργά αλλά μετατρέπεται εύκολα σε ασυγκράτητο εραστή.
Σεξουαλικά συμβατά ζώδια: Δίδυμοι, Κριοί, Λέοντες, Τοξότες
Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Ο Ιχθύς είναι ευαίσθητος, επενδύει στην αγάπη, του αρέσει ο ενθουσιασμός και είναι ένα ζώδιο με ενσυναίσθηση. Έχει ταλέντο στο κρεβάτι και θέλει να περνάει καλά η παρτενέρ του.
Σεξουαλικά συμβατά ζώδια: Σκορπιός, Καρκίνος, Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως
glance.gr


Εχει Δημοσιευθεί :2024-01-30 01:40:52

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button