Γυναίκα

Μαρία Σολωμού: «Το να σχολιάσει κάποιος ότι βγαίνω γυμνή δεν είναι αρνητικό σχόλιο, είναι κακία»

Την ατάκα «Και τώρα θα σας πω τι τρέχει με εμένα και τον Mente Fuerte» είπε η Μαρία Σολωμού στην χτεσινή της πρεμιέρα στο κοινό, προκαλώντας γέλιο.

Πρεμιέρα έκανε χθες Δευτέρα 21 Οκτωβρίου η νέα παράσταση που πρωταγωνιστεί η Μαρία Σολωμού με τίτλο Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α στο θέατρο Μικρό Χορν. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την συμμετοχή – έκπληξη του Mente Fuerte στην παράσταση εξηγώντας τον λόγο που έγινε αυτή η πρόσθεση στο έργο.

Η αγαπημένη ηθοποιός επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια στο θέατρο με έναν ιδιαίτερο μονόλογο, γραμμένο από την καταξιωμένη Λένα Κιτσοπούλου.

Μάλιστα, στην πρεμιέρα της Μαρίας Σολωμού δεν θα μπορούσε να λείπει ο Mente Fuerte, ο οποίος έφτασε κρατώντας μια τεράστια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα για την ηθοποιό.

Ο Σαράντης Μαριεττής αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» ότι ο δημοφιλής τράπερ συμμετέχει στην παράσταση αλλά όχι επί σκηνής, καθώς ακούμε μόνο τη φωνή του. Μάλιστα, κάποια στιγμή η ηθοποιός λέει στο κοινό «Και τώρα θα σας πω τι τρέχει με εμένα και τον Mente Fuerte» και όλοι ξεσπούν σε γέλια.

«Ήταν ιδέα της Λένας Κιτσοπούλου να συμμετέχει ο Mente Fuerte. Το κείμενο είναι του 2009 και κάναμε μια μικρή διασκευή για να μπουν κάποια πράγματα που αφορούν το τώρα. Ήταν τόσο αστείο, δεν μπορώ να το σχολιάσω γιατί δεν θέλω να το δώσουμε. Το να βγει κάποιος και να σχολιάσει ότι βγαίνω γυμνή δεν είναι αρνητικό σχόλιο, είναι κακία» είπε η Μαρία Σολωμού στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου».

 

To άρθρο Μαρία Σολωμού: «Το να σχολιάσει κάποιος ότι βγαίνω γυμνή δεν είναι αρνητικό σχόλιο, είναι κακία» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-22 19:01:00

Back to top button