Γυναίκα

Μαρία Μπακοδήμου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νοσηλεία στην εντατική – «Ήταν μια πολύ δύσκολη μάχη»

Η Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε στην εντατική από αλλεργικό σοκ και κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα. Στην πρώτη της ανάρτηση ευχαριστεί όλους εκείνους που της συμπαραστάθηκαν.

Το πρώτο της μήνυμα μέσα από τα social media έστειλε η Μαρία Μπακοδήμου, έπειτα από την ξαφνική της νοσηλεία στην εντατική τα προηγούμενα 24ωρα. Η παρουσιάστρια, όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες, υπέστη αλλεργικό σοκ μετά από χορήγηση φαρμάκου για τη διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων και χρειάστηκε η άμεση νοσηλεία της καθώς ο οργανισμός της αντέδρασε.

Η Μαρία Μπακοδήμου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου του 2024 και πλέον προσπαθεί να επιστρέψει στους ρυθμούς της καθημερινότητάς της. Μέσα από την πρώτη της ανάρτηση, θέλει να ευχαριστήσει φίλους, συγγενείς και συναδέλφους για τις ευχές που της έστειλαν.

«Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους σας για την αγάπη, το νοιάξιμο και τις ευχές. Να είστε καλά. Δεν μπόρεσα καν να απαντήσω σε φίλους και συναδέλφους γιατί ήμουν αρκετά κουρασμένη», έγραψε σε μήνυμά της στο Instagram η Μαρία Μπακοδήμου το πρωί της Τρίτης (08-10-2024).

«Ήταν μια πολύ δύσκολη μάχη. Όμως ήμουν δυνατή κι εγώ και οι γιατροί μου που σεβάστηκαν το όρκο που έχουν δώσει αλλά κι η οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου όλες αυτές τις μέρες με αγωνία αλλά κι εξαιρετικά αντανακλαστικά για κρίσιμες αποφάσεις», συμπληρώνει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Bacodimou (@mariabacodimou)

«Το να σεβόμαστε το σώμα μας και την ψυχική μας υγεία είναι ένα όπλο που μπορεί να μας βγάλει νικητές στα δύσκολα. Η ζωή είναι ωραία!», κατέληξε στην ανάρτησή της η Μαρία Μπακοδήμου.

To άρθρο Μαρία Μπακοδήμου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νοσηλεία στην εντατική – «Ήταν μια πολύ δύσκολη μάχη» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-08 09:07:26

Back to top button