Auto

Μακριά από αυτό το αυτοκίνητο…

Ένα αυτοκίνητο που θα ήταν ο σωτήρας της αυτοκινητοβιομηχανίας, δίνει την τελευταία βολή στην… ετοιμοθάνατη Fisker.
Το πολλά υποσχόμενο Fisker Ocean αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, κυρίως με τα συστήματα τροφοδοσίας και τα φρένα.
Οι ιδιοκτήτες έχουν αναφέρει απρόσμενες απώλειες ισχύος, ενώ το αυτοκίνητο βρίσκεται σε κίνηση, που αποδίδονται σε λάθη λογισμικού και βλάβες υλικών. Υπάρχουν επίσης προβλήματα με το σύστημα φρένων, τα οποία έχουν οδηγήσει σε επίσημη έρευνα. Η Fisker προσπαθεί να διορθώσει αυτά τα ζητήματα με ενημερώσεις λογισμικού και επιδιορθώσεις.



Παρά τις προσπάθειες αντιμετώπισης των τεχνικών προβλημάτων, η συνεχής εμφάνιση βλαβών θέτει υπό αμφισβήτηση την αξιοπιστία του Fisker Ocean. Αυτό επηρεάζει ακόμα περισσότερο την ήδη αρνητική εικόνα της εταιρείας και τα οικονομικά της τα οποία ήδη βρίσκονται σε κακή κατάσταση.
Η διαχείριση των προβλημάτων αυτών και η ενίσχυση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών αποτελούν κρίσιμα ζητήματα για την Fisker στο πλαίσιο αυτό του ανταγωνισμού στην αγορά ηλεκτρικών οχημάτων.



Το Fisker Ocean είναι ένα πλήρως ηλεκτρικό SUV που διατίθεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού: Sport, Ultra και Extreme. Η βασική έκδοση Sport ξεκινά από περίπου $40,000 και προσφέρει αυτονομία περίπου 250 μιλίων.
Η μεσαία έκδοση Ultra, με διπλό κινητήρα και τετρακίνηση, κοστίζει λίγο παραπάνω από $50,000 και έχει αυτονομία περίπου 340 μιλίων. Το υψηλότερο μοντέλο, το Extreme, ξεκινά από περίπου $70,000 και προσφέρει αυτονομία έως 360 μιλίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-18 09:17:23

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button