Ελλάδα

Λαμία: 36χρονη νοσηλεύτρια πρόσφερε ζωή με τον θάνατο της

Ζωή με τον θάνατο της προσφέρει μια 36χρονη νοσηλεύτρια στην Λαμία. 

Σύμφωνα με το Lamiareport η γυναίκα είχε υποστεί ρήξη ανευρύσματος στον εγκέφαλο και διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

Όμως παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί και οι νοσηλευτές του ΓΝ Λαμίας, η κατάστασή της δυστυχώς αποδείχθηκε μη αναστρέψιμη και τελικά διαπιστώθηκε ο εγκεφαλικός της θάνατος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), όπου νοσηλευόταν.

Η μητέρα της 36χρονης πήρε τη γενναία απόφαση να συναινέσει στη δωρεά των οργάνων της κόρης της, προσφέροντας ζωή σε άλλους ανθρώπους.

Άμεσα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση και «γέφυρα ζωής» με τη συμμετοχή ιατρικών ομάδων από διάφορα νοσοκομεία, για τη λήψη των οργάνων.

Καθώς επρόκειτο για μια νέα και υγιή γυναίκα, κατέστη δυνατή η λήψη πολλών πολύτιμων ζωτικών οργάνων, τα οποία θα μεταμοσχευθούν σε συμβατούς λήπτες.




Δημοσιεύτηκε ! 2026-10-08 13:57:00

Back to top button