Ελλάδα

Κλειστοί το μεσημέρι οι σταθμοί του μετρό «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα»

Κλειστοί θα είναι σήμερα το μεσημέρι από τις 15.30 οι σταθμοί μετρό «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα», λόγω των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν για τα 13 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Οι συρμοί θα διέρχονται από τους συγκεκριμένους σταθμούς χωρίς να πραγματοποιούν στάση, μέχρι νεωτέρας.

Ανακοίνωση ΣΤΑ.ΣΥ

Σας ενημερώνουμε, ότι σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. οι σταθμοί του Μετρό Κορυδαλλός και Μανιάτικα θα κλείσουν στις 15:30 το απόγευμα και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς χωρίς στάση.

Εκδηλώσεις μνήμης για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Σειρά εκδηλώσεων μνήμης και κινητοποιήσεων προγραμματίζονται σήμερα (18/09) για τα 13 χρόνια από την ημέρα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Το κεντρικό σημείο συνάντησης έχει οριστεί για σήμερα στις 17:30 στο μνημείο του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, ενώ οι τιμητικές εκδηλώσεις περιλάμβαναν και συναυλία στον χώρο των Λιπασμάτων Δραπετσώνας, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα.

Στο πλαίσιο αυτό, η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Πειραιά καλεί τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν ενεργά, προτείνοντας παράλληλα την τήρηση ενός λεπτού σιγής στα σχολεία και την συμβολική απόθεση λουλουδιών.




Δημοσιεύτηκε ! 2026-09-18 08:58:00

Back to top button