Γυναίκα

Κατερίνα Στανίση για Στέλιο Καζαντζίδη: «Ήταν “καμένος” από τις δισκογραφικές και μου έλεγε να προσέχω»

«Εμένα το ντουέτο με τον Στέλιο Καζαντζίδη είναι η μισή μου καριέρα», εκμυστηρεύτηκε η Κατερίνα Στανίση.

Για την μακρόχρονη καλλιτεχνική της διαδρομή, την προσωπική της ζωή και τη γνωριμία με τον Στέλιο Καζαντζίδη μίλησε σήμερα το πρωί (03.10.2024) η Κατερίνα Στανίση στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Έχω θυσιάσει την προσωπική μου ζωή για την καριέρα, δεν το έχω μετανιώσει όμως. Έτσι είναι σε αυτή τη δουλειά. Αν την αφήσεις, σε αφήνει. Παλεύω όμως από παιδάκι, ας μην είμαστε αχάριστοι», εξομολογήθηκε αρχικά η λαϊκή τραγουδίστρια.

«Έχω κλάψει για σχέσεις, δεν είμαι μόνο τραγουδίστρια, είμαι και γυναίκα. Είχα ερωτικές εξομολογήσεις από θαυμαστές. Είχα και φλερτ με συνάδελφους αλλά δεν ήταν κάτι σοβαρό. Κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί», συνέχισε.

Σχετικά με την συνεργασία της για τον Στέλιο Καζαντζίδη είπε:

«Δε θα με τραβήξει κάτι στην ταινία “Υπάρχω”. Ο Χρήστος Μάστορας καλό θα ήταν να υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη αλλά να μη τραγουδήσει, γιατί η φωνή του κλείνει αλλού. Εμένα το ντουέτο με τον Στέλιο Καζαντζίδη είναι η μισή μου καριέρα.

Συναντιόμασταν αραιά και πού στον Άγιο Κωνσταντίνο, μιλούσαμε όμως αρκετά και στο τηλέφωνο. Ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν “καμένος” από τις δισκογραφικές και μου έλεγε να προσέχω», είπε η γνωστή τραγουδίστρια.

«Κάποια πράγματα δεν θέλω να βγουν παραέξω, θέλω να τα πάρω μαζί μου. Αλλά είμαι και ειλικρινής. Όταν γίνει, θα γίνει σωστά. Η ιστορία πρέπει να λέγεται ατόφια, χωρίς συμπληρώματα» συμπλήρωσε η Κατερίνα Στανίση.

To άρθρο Κατερίνα Στανίση για Στέλιο Καζαντζίδη: «Ήταν “καμένος” από τις δισκογραφικές και μου έλεγε να προσέχω» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-03 19:05:00

Back to top button