Ελλάδα

Κακοκαιρία: Xωρίς ρεύμα τμήμα του Βόλου – Ανησυχία για πλημμύρες

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έχει μείνει το βράδυ της Παρασκευής (19/04), τμήμα του Βόλου, την ώρα που αναμένεται ραγδαία επιδείνωση, καθώς το ισχυρό κύμα κακοκαιρίας που χτυπά από το μεσημέρι θα ενταθεί μέσα στις επόμενες ώρες. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα TheNewspaper.gr, διακοπή ρεύματος έχει σημειωθεί στην περιοχή της οδού Ρήγα Φεραίου στο τμήμα μεταξύ Βλαχάβα και Φ. Ιωάννου στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου.

Βόλος: Με φακούς και κεριά οι κάτοικοι

Κάτοικοι της περιοχής έχουν ανάψει φακούς και κεριά, ενώ χωρίς ρεύμα έμεινε και ο δημοτικός φωτισμός στους δρόμους, λόγω της κακοκαιρίας.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ σπεύδουν να αποκαταστήσουν τη βλάβη.

Ανησυχία για πλημμύρες στη Θεσσαλία

Στο μεταξύ, επί ποδός βρίσκεται η Πολιτική Προστασία για την αλλαγή στο σκηνικό του καιρού από τα δυτικά, με κυρίαρχο στοιχείο τις βροχές, τις ισχυρές καταιγίδες και τους θυελλώδεις ανέμους.

Μήνυμα από το 112 για περιορισμό των μετακινήσεων στις απολύτως απαραίτητες περιοχές εστάλη σε όσους βρίσκονται στη Θεσσαλία, μια περιοχή ιδιαιτέρως επιβαρυμένη από τις πλημμύρες του Ντάνιελ τον περασμένο Σεπτέμβριο, καθώς και σε τρεις ακόμη περιφέρειες (Κεντρικής Μακεδονίας, Στερεάς Ελλάδας και Βορείου Αιγαίου).

Οι μετεωρολόγοι έχουν προειδοποιήσει για μεγάλη ποσότητα νερού μέσα στη νύχτα με την αγωνία να εστιάζεται στην πολύπαθη Θεσσαλία, ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες η κακοκαιρία θα είναι πιο έντονη στα βόρεια νησιά των Δωδεκανήσων.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-19 23:43:00

Back to top button