Ελλάδα

Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Χαμηλές ταχύτητες σε Λεωφόρο Αθηνών, κέντρο και Αττική Οδό

Σοβαρά προβλήματα στην κίνηση των οδηγών καταγράφονται στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους του λεκανοπεδίου το πρωί της Τρίτης (8/09) με τον Κηφισό, τη Λεωφόρο Αθηνών και την Αττική Οδό να αντιμετωπίζουν μεγάλες καθυστερήσεις. 

Ειδικότερα στο «κόκκινο» είναι η κίνηση στη Λεωφόρο Κηφισού, κυρίως στο τμήμα από το ύψος του Αιγάλεω έως τη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στη Λεωφόρο Αθηνών, στο τμήμα από το Χαϊδάρι έως τον Σκαραμαγκά, με τις καθυστερήσεις να είναι αισθητές.

Αλλά και στο κέντρο της Αθήνας οι δρόμοι είναι επιβαρυμένοι και ειδικότερα στις Λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων.

Αρκετά αυξημένη είναι η κυκλοφορία και στο κέντρο της Αθήνας, στις Λεωφόρους Αλεξάνδρας, Βασιλέως Κωνσταντίνου και Βασιλίσσης Σοφίας.

Επίσης καθυστερήσεις καταγράφονται στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού, ενώ πιο έντονη είναι από νωρίς το πρωί η κίνηση στην περιοχή του λιμανιού του Πειραιά. Επιβαρυμένη είναι και η Λεωφόρος Καρέα, στο τμήμα από την Ηλιούπολη έως τη Λεωφόρο Αλίμου – Κατεχάκη.

Αττική Οδός

Πολλά προβλήματα καταγράφονται και στην Αττική Οδό το πρωί της Τρίτης με σημαντικές καθυστερήσεις τόσο στο ρεύμα προς το Αεροδρόμιο, όσο και προς Ελευσίνα.

Οι καθυστερήσεις από Φυλής έως το ύψος της Κηφισίας φτάνουν τα 30 λεπτά.




Δημοσιεύτηκε ! 2026-09-08 09:22:00

Back to top button