Γυναίκα

Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς: Γδύθηκε για να ευχηθεί «happy birthday» στον Μάικλ Ντάγκλας – Ο Bono και το cup cake

Κάθριν Ζέτα – Τζόουνς και Μάικλ Ντάγκλας έχουν την ίδια ημέρα γενέθλια – πολύ βολικό και για τους δυο, μιας και δε θα υπάρχει δικαιολογία για τους ξεχασιάρηδες.

Η Κάθριν Ζέτα – Τζόουνς, μάλλον στέρεψε από ιδέες για δώρο στον αγαπημένο της σύζυγο, Μάικλ Ντάγκλας και αποφάσισε να γδυθεί.

Το ζευγάρι ευχήθηκε ο ένας στον άλλον το χρόνια πολλά σε μια σειρά από αναρτήσεις στο Instagram για τα κοινά τους γενέθλια στις 25 Σεπτεμβρίου.

Όμως μία από τις αναρτήσεις της Zeta-Jones έκλεψε την παράσταση – ένα πικάντικο πορτρέτο της ηθοποιού να κοιτάζει τον εαυτό της σε έναν καθρέφτη του μπάνιου, φορώντας μόνο ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα.

«Στο κοστούμι γενεθλίων μου!» Η Zeta-Jones έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, αστειευόμενη: «Μετά από πάνω από 25 χρόνια που μοιράζομαι την ημέρα των γενεθλίων μου με τον σύζυγό μου, μου τελειώνουν οι ιδέες για δώρα! Αυτή είναι η δεύτερη επιλογή δώρου, ενώ οι μπάλες του γκολφ είναι η πρώτη επιλογή… φυσικά».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Ο Ντάγκλας απάντησε με πιο old fashion τρόπο, με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από τα παλιά με τη λεζάντα: «Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά! Είθε η νέα σου χρονιά να είναι η καλύτερη!». 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

Σε ένα άλλο post, η Τζόουνς ανέβασε βίντεο με τον εορτάζοντα σύζυγό της και με τον τραγουδιστή των U2, Bono να τραγουδά μαζί τους το Happy birthday κρατώντας ένα μικρό cup cake έχοντας πάνω του ένα κεράκι.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2000 στο εμβληματικό ξενοδοχείο Plaza της Νέας Υόρκης και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.

To άρθρο Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς: Γδύθηκε για να ευχηθεί «happy birthday» στον Μάικλ Ντάγκλας – Ο Bono και το cup cake δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-26 20:59:08

Back to top button