Γυναίκα

Η Orzene έρχεται να… ξεδιψάσει τα μαλλιά μας

Βack to our Routine και τα μαλλιά μας είναι σίγουρα ταλαιπωρημένα από τον Ήλιο, τη Θάλασσα και το αλάτι του καλοκαιριού.

Η πορτοκαλί σειρά της Οrzene για Ξηρά και Ταλαιπωρημένα Μαλλιά είναι ιδανική γι’ αυτή την περίοδο καθώς έρχεται με τη μαγική συνταγή της να θρέψει και να ‘ξεδιψάσει’ τα μαλλιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Η μοναδική σύνθεση της Οrzene περιέχει Bio Κριθάρι Μπύρας που είναι πλούσιο σε βιταμίνες Β & Ε οι οποίες συμβάλλουν στην υγεία και την δύναμη των μαλλιών χαρίζοντάς τους λάμψη και ζωντάνια.

Επιπλέον, η σειρά της Orzene για Ξηρά και Ταλαιπωρημένα Μαλλιά είναι εμπλουτισμένη και με έλαιο ελιάς που ενυδατώνει και θρέφει τον συγκεκριμένο τύπο μαλλιών ιδιαίτερα μετά το Καλοκαίρι που έχουν αφυδατωθεί περαιτέρω κι έχουν ανάγκη από επιπλέον περιποιητικούς και ενυδατικούς παράγοντες.

H πλήρης σειρά Orzene Ξηρά/Ταλαιπωρημένα αποτελείται από το Σαμπουάν ιδανικό για καθημερινό, περιποιητικό καθαρισμό, το Conditioner με Βύνη Μπύρας που χαρίζει ενυδάτωση, λείανση κι απαλότητα και τη Mάσκα, την τέλεια ‘τροφή’ για τα Ξηρά/Ταλαιπωρημένα μαλλιά με 94% συστατικά φυσικής προέλευσης για εντατική θρέψη, αναδόμηση και λάμψη! Η Vegan friendly σειρά της Orzene για Ξηρά/Ταλαιπωρημένα Μαλλιά προτείνεται να χρησιμοποιείται συνδυαστικά για άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα!

Η Οrzene παρέχει κι άλλες μαγικές συνταγές τόσο για τα Κανονικά Μαλλιά που είναι εμπλουτισμένα με τη δύναμη της μπύρας και με πρωτεΐνη Σιταριού, για τα Λιπαρά Μαλλιά που περιέχουν εκτός της μπύρας και δενδρολίβανο για την καλύτερη ρύθμιση της Λιπαρότητας για μαλλιά ανάλαφρα, απαλά γεμάτα δύναμη και υγεία, όσο και για τα Βαμμένα Μαλλιά με ρόδι, που συμβάλει στην προστασία του χρώματος, για έντονο & λαμπερό χρώμα που διαρκεί.

Ανακαλύψτε τις πρακτικές συσκευασίες Σαμπουάν Orzene με την αντλία για εύκολο καθημερινό λούσιμο και φυσικά για μαλλιά γεμάτα δύναμη, ζωντάνια και λάμψη. Αφεθείτε στο υπέροχο και χαρακτηριστικό άρωμα μπύρας Οrzene και μετατρέψτε το λούσιμo σε μια όμορφη εμπειρία καθαρισμού και περιποίησης!

Οι σειρές για τα μαλλιά Orzene βρίσκονται σε όλα τα Super-Markets και στα καταστήματα καλλυντικών. Αναζητήστε και εσείς τα ευεργετικά οφέλη της μπύρας… και Cheers to your Hair!

Διαβάστε επίσης:

Η νέα σειρά της CeraVe για καταπολέμηση των ατελειών και της ακμής

Ένας οπτομέτρης εξηγεί γιατί δεν πρέπει να φοράμε μάσκαρα σε καθημερινή βάση




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-01 12:50:32

Back to top button