Γυναίκα

Η Lizzo ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει τη μουσική βιομηχανία μετά τις καταγγελίες

Η Lizzo με μια ανάρτηση-βόμβα στο Instagram ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει τη μουσική βιομηχανία – λίγους μήνες αφότου πρώην χορευτές της, την κατηγόρησαν για σεξουαλική παρενόχληση, body shaming και δημιουργία εχθρικού εργασιακού περιβάλλοντος

Συγκεκριμένα η Lizzo δημοσίευσε μια δήλωση στο Instagram της την Παρασκευή (29/03), ενημερώνοντας τους 12,1 εκατομμύρια followers της πως: «Έχω βαρεθεί να ανέχομαι να με σέρνουν όλοι στη ζωή μου και στο διαδίκτυο».

Όπως γράφει, μεταξύ άλλων, η Lizzo, δεν ανέχεται να γράφουν ψέματα για εκείνη στο διαδίκτυο και να μην τη σέβονται, ειδικότερα άνθρωποι που δεν τη γνωρίζουν.

«Έχω βαρεθεί να ανέχομαι να με εξευτελίζουν στο διαδίκτυο. Το μόνο που θέλω είναι να κάνω μουσική και να κάνω τους ανθρώπους καλύτερους, να βοηθήσω τον κόσμο να γίνει καλύτερος από ό,τι τον βρήκα. Αλλά έχω αρχίσει να νιώθω ότι ο κόσμος δεν με θέλει σε αυτό. Έρχομαι συνεχώς αντιμέτωπη με ψέματα που λέγονται για μένα για να πάρουν δόξα και προβολές. Ο χαρακτήρας μου διαλύεται από ανθρώπους που δεν με ξέρουν και δεν σέβονται το όνομά μου. Δεν υπέγραψα για αυτά τα χάλια. Παραιτούμαι», έγραψε η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια.

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-03-30 20:00:38

Back to top button