Γυναίκα

Η Φαίη Σκορδά «λιώνει» στο γυμναστήριο

Η Φαίη Σκορδά που ετοιμάζεται να επιστρέψει τηλεοπτικά μέσω του ΑΝΤ1, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια παρόλο που βρίσκεται μακριά από τη βάση της δεν ξεχνά να φροντίζει τον εαυτό της και να κρατά το σώμα της σε φόρμα.

Έτσι την Τρίτη (06.10.2026) επισκέφθηκε το γυμναστήριο και έκανε ένα πλήρες πρόγραμμα γυμναστικής. Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε κάποια βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους, με τις ασκήσεις που έκανε.

Στα βίντεο που ανέβασε η Φαίη Σκορδά «λιώνει» κυριολεκτικά στο γυμναστήριο, επιλέγοντας ασκήσεις με ιμάντες, βάρη και στο κρεβάτι του pilates.

Αρχικά, η Φαίη Σκορδά ανέβασε ένα βίντεο με την υπέροχη θέα που απολάμβανε στη Θεσσαλονίκη.

Έπειτα η Φαίη Σκορδά επισκέφθηκε το γυμναστήριο και έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους πώς «χτίζει» το σώμα της.

Εν τω μεταξύ, η γνωστή παρουσιάστρια ετοιμάζει και τον επερχόμενο γάμο της με τον γνωστό αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Αθανασιάδη.

Πρόσφατα, η Τίνα Μεσσαροπούλου είχε αποκαλύψει ότι η Φαίη Σκορδά κρατά τα πάντα μυστικά σχετικά με τη σημαντική αυτή στιγμή της ζωής της.

«Στο κομμάτι του γάμου. Υπάρχει ένα πυκνό πέπλο μυστηρίου γύρω από αυτό τον γάμο. Εγώ προσπάθησα να κάνω ρεπορτάζ στα τυφλά, αλλά πάλι δεν… Δεν ξέρει κανείς τίποτα. Δεν έχω λύσει την υπόθεση», είχε αναφέρει για τη Φαίη Σκορδά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Σε δηλώσεις της, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως ο γάμος τους δεν θα γίνει το καλοκαίρι, αλλά πρόκειται να πραγματοποιηθεί πολύ πιο σύντομα.


Δημοσιεύτηκε ! 2026-10-06 22:02:00

Back to top button