Γυναίκα

Η Τραϊάνα Ανανία ξεσπά κατά των δημοσιογράφων για τον Δημήτρη Κόκοτα – «Αφήστε τον ήσυχο…»

Η Τραϊάνα Ανανία έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά από κάποιες ημέρες σιωπής, για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που περνάει ο Δημήτρης Κόκοτας.

Η Τραϊάνα Ανανία, που ήταν ζευγάρι με τον Δημήτρη Κόκοτα στο J2US και από τους πρώτους ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα του από την πρώτη στιγμή που άρχισε να μη νιώθει καλά, εξέφρασε μέσω της ανάρτησής της, την ενόχλησή της με τους δημοσιογράφους, που επιμένουν για μία δήλωσή της.

Μάλιστα, η ίδια τόνισε ότι δεν πρόκειται να μιλήσει σε κανέναν και ζήτησε από όσους την ακολουθούν να προσευχηθούν για τον τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, η Τραϊάνα Ανανία έγραψε: «Παρακαλώ οι δημοσιογράφοι να σεβαστείτε τη σιωπή μου και να σταματήσετε να με καλείτε στο τηλέφωνό μου. Θα αναγκαστώ να μπλοκάρω όλους τους αριθμούς αν συνεχιστεί αυτό ή να αλλάξω αριθμό. Δε πρόκειται να μιλήσω σε κανέναν σας. Αυτό που κάνετε δε βοηθάει τον Δημήτρη. Αφήστε τον ήσυχο αντί να ψάχνετε τι θα γράψετε. Προσευχηθείτε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη Πέμπτη 28/3 ο Δημήτρης Κόκοτας κατά τη διάρκεια των προβών του J2US υπέστη έμφραγμα και στη συνέχεια καρδιακή ανακοπή και έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Γεώργιος Γεννηματάς.

Δείτε την ανάρτηση της Τραϊάνας Ανανία:


Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-01 15:20:52

Back to top button