Γυναίκα

Οι φράντζες Γαλλικής Ριβιέρας που ταιριάζει σε όλες

Όσοι δεν ζουν πραγματικά στη Γαλλική Ριβιέρα μπορούν ακόμα να ενσαρκώσουν το πνεύμα της Νότιας Γαλλίας μέσω των μαλλιών τους, και τίποτα δεν είναι πιο όμορφο για το καλοκαίρι από μια πινελιά από Brigette Bardot vibes. Εάν κανείς αναζητήσει στη Google αυτή τη στιγμή, το όνομα της Brigette Bardot θα διαπιστώσει ότι είναι ταυτόσημο με την αναζήτηση για τα μαλλιά της Γαλλίδας ηθοποιού, αφού φημίζεται για τα υπέροχα μαλλιά της.

Έντονα, ελαφρώς ακατάστατα, με άφθονο όγκο και ευκρίνεια. Τα ξανθά μαλλιά της Bardot είναι η επιτομή του beachy waves. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα είναι οι κυματιστές φράντζες, που άγγιζαν τα φρύδια της και πλαισίωναν τα βαθιά αμυγδαλωτά μάτια της. Το συγκεκριμένο hair cut ολοκλήρωνε μια χωρίστρα, ακριβώς στη μέση του μετώπου της.

Η τάση συνδυάζεται με μια ευρύτερη κίνηση στα μαλλιά, λέει η κομμώτρια Halley Brisker. «Βλέπουμε μια απομάκρυνση από τις πιο σκληρές και αιχμηρές γραμμές, που αντικαθίσταται από πιο απαλές και κολακευτικές», λέει. «Θα μπορούσαμε ακόμη και να περιορίσουμε αυτή την τάση σε μια συγκεκριμένη εποχή: τη δεκαετία του ’70».

Οι συγκεκριμένες φράντζες a la Bardot κολακεύουν τόσο τα πρόσωπα με έντονες γωνίες, όσο και τα πιο στρογγυλά πρόσωπα «μπορούν να μαλακώσουν τα πιο έντονα χαρακτηριστικά ή να πλαισιώσουν ένα πιο στρογγυλό πρόσωπο», εξηγεί η Brisker. Τα κυματιστά μαλλιά Bardot είναι ένα διαχρονικό στυλ που ξεπερνά τον κύκλο των τάσεων. Από την αποθέωση που γνώρισαν στις δεκαετίες του ’60 και του ’70 αλλά και μέχρι σήμερα, συνεχίζουν να φαίνονται επίκαιρα και απίστευτα κομψά.

Το βασικό πράγμα που πρέπει να προσέξετε για να πετύχετε τα κυματιστά μαλλιά με φράντζες της Bardot είναι η υφή. Η Brisker λατρεύει το 4D Dry Shampoo της Olaplex για να «διατηρεί τα κύματα χωρίς λιπαρότητα, ενώ τα κάνει να φαίνονται πιο γεμάτα».

Διαβάστε επίσης

Parthenis: Μεταμόρφωσε την πλατεία Ομόνοιας σε μια μεγάλη πασαρέλα!

Ο προπονητής της Taylor Swift μας αποκαλύπτει τι γυμναστική κάνει




Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-30 12:29:19

Back to top button