Σχέσεις

Η «Σκανδιναβική Μέθοδος» που θα σώσει τη σχέση σου, ενώ κυριολεκτικά κοιμάσαι

Το λέει και το TikTok, δοκιμάστε το

Λένε πως δεν πρέπει ποτέ να πηγαίνεις για ύπνο θυμωμένος, όμως αυτό είναι δύσκολο όταν κοιμάσαι με τον σύντροφό σου και σε ξεσκεπάζει στη μέση της νύχτας. Κι εσύ ξυπνάς επειδή κρυώνεις, εκνευρίζεσαι που σου χάλασε τη χαλάρωση και θέλεις να ρίξεις μία κλωτσιά – πάντα με αγάπη. Δεν το κάνεις, ωστόσο, και προσπαθείς να τραβήξεις τα σκεπάσματα προς την πλευρά σου, όλο γλύκα και ευγένεια.

Η Σκανδιναβική Μέθοδος είναι αυτή που χρειάζεσαι, για να μην ξαναντιμετωπίσεις αυτό το πρόβλημα. Περνάμε περίπου το 66% της ζωής μας σε κατάσταση ύπνου, άλλωστε.

Η Σκανδιναβική Μέθοδος είναι απλή. Αντί να πάρεις διπλό πάπλωμα και τεράστια μαξιλάρια, είναι προτιμότερο να αγοράσεις δύο μονά – ένα για καθέναν σας. Αυτό δεν σημαίνει, φυσικά, ότι θα κοιμάστε σε ξεχωριστά κρεβάτια. Κι αν θέλετε ακόμη πιο cozy ύπνους, ρίξτε από πάνω μία κουβέρτα.

@sleepopolis The Scandinavian Sleep method is super popular in parts of the world but is it right for you? Let us know what you think in the comments! 🛌 – #sleep #sleepopolis #sleeptok #sleephealth #sleepwell #scandinavian #sleepmethod #scandinavianstyle #bettersleep #sleeping #mattress ♬ Circles – Instrumental – Post Malone

Σύμφωνα με το TikTok, μάλιστα, το να έχετε ο καθένας τα σκεπάσματά του, σας κάνει καλό. Ξεκουράζεστε περισσότερο, ενώ δεν χρειάζεται να παλεύετε να βρείτε την πιο άνετη στάση ύπνου. Μπορείτε να κάνετε αγκαλιές μέχρι να ξαπλώσετε, να κοιμηθείτε ένα πλήρες 8ωρο, και να αγκαλιαστείτε πάλι το πρωί.

Με τη συγκεκριμένη μέθοδο ύπνου, μπορείτε επιτέλους να περνάτε λιγότερο χρόνο παλεύοντας για τα σκεπάσματα και περισσότερο χαμένοι σε κύκλους REM. Το μόνο μειονέκτημα, είναι ότι θα πρέπει να βρείτε τρόπο να απλώσετε δύο καλύμματα αντί για ένα.


Δημοσιεύθηκε
2023-08-26 14:00:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button