Γυναίκα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν συμπεριφέρθηκε καθόλου σωστά, η σχέση μας είναι off

Ο Γιώργος Θεοφάνους θέλησε να δώσει απάντηση στην Νατάσα Θεοδωρίδου, που αποφάσισε να αποσύρει το τραγούδι «Φεγγάρι μου» από το πρόγραμμά της.

Ποταμός ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, Τετ-α-τετ, στον Alpha Κύπρου. Ο συνθέτης αναφέρθηκε στη Νατάσα Θεοδωρίδου: «Η Κόκκινη γραμμή πέρασε μεγάλο ζόρι μέχρι να φτάσει στη Νατάσα. Γράφτηκε για την Άννα Βίσση που ήταν να κάνουμε έναν δίσκο αλλά δεν τον κάναμε για την αγάπη της στον Νίκο Καρβέλα. Μετά δεν το είπε η Πέγκυ Ζήνα και πήγε στη Νατάσα» ανέφερε.

Για το Φεγγάρι που έδωσε την άδεια να παιχτεί σε γνωστή διαφήμιση είπε: «Γιατί κατεβάζει την αξία του τραγουδιού που το έδωσα στη διαφήμιση; Ο Σαββόπουλος που το έδωσε κατέβασε την αξία του; Όταν πάω σε επιθεώρηση και αλλάζουν τους στίχους κατεβάζουν το τραγούδι; Ποια η διαφορά του τηλεοπτικού σποτ; Δεν απολογούμαι, είναι λάθος αυτό που λες, το τραγούδι υπάρχει μόνο του, υπάρχει και με τον τραγουδιστή του. Δεν βρίσκω τίποτα το κακό».

«Μπορεί η Νατάσα να το αντιμετώπισε ότι είναι αστείο να το λέει ο Μπουγάς και να το έκοψε από το πρόγραμμά της αλλά τελικά το ξανάβαλε, εγώ δεν το σταμάτησα ποτέ. Προφανώς της είπαν να κάνει τη διαφήμιση και ζήτησε πολλά χρήματα και της είπαν όχι γι’ αυτό νευρίασε φαντάζομαι».

«Το τραγούδι είναι του συνθέτη και του στιχουργού όχι του τραγουδιστή. Ο τραγουδιστής είναι το όχημα. Είναι σημαντικός. Είναι off η σχέση μας, δεν συμπεριφέρθηκε σωστά καθόλου. Βάζω κόκκινες γραμμές. Είμαι άνθρωπος που ξεχνάω» ανέφερε ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Με την Πέγκυ Ζήνα περάσαμε μια περίοδο που δεν μιλιόμασταν καθόλου, είχαμε διάφορες διαφωνίες. Ξαναγεννήθηκε με τον δίσκο που κάναμε. Βρεθήκαμε ξανά πέρσι και οι σχέσεις μας ξαναζεστάθηκαν και είμαστε στο στούντιο για έναν πολύ όμορφο δίσκο. Βρεθήκαμε μια δυο φορές σε κηδείες και μετανιώσαμε. Είπαμε “τώρα θα κρατάμε μούτρα πόσα χρόνια;”».


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-27 21:55:00

Back to top button