Showbiz

Η Μαρίνα Σάττι και η Έφη Θώδη μαζί on stage! |


Με έντονες επικρίσεις ξεκίνησε η σχέση ανάμεσα στην Έφη Θώδη και την Μαρίνα Σάττι, ωστόσο οι δύο τραγουδίστριες φαίνεται πως έκαναν στην άκρη τα όποια εμπόδια υπήρχαν ανάμεσά τους, και τραγούδησαν μαζί στην Τεχνόπολη.

Το αρνητικό κλίμα ανάμεσα στις τραγουδίστριες δημιουργήθηκε όταν η Μαρίνα Σάττι είχε παρομοιάσει το reggaeton με το συρτό, χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα το τραγούδι “Γλύκα Γλύκα” και λέγοντας πως έχει ερμηνευτεί από την Κέλλυ Κελεκίδου. Σε συνέντευξή της αργότερα η Έφη Θώδη μίλησε αρμνητικά για την Μαρίνα Σάττι λέγοντας πως δεν μπορεί να αντιληφθεί το λόγο που η ερμηνεύτρια δεν αναφέρει το όνομά της , ότι την Ελληνίδα εκπρόσωπο στη φετινή Eurovision δεν τη γνωρίζει ούτε η μάνα της και ότι το τραγούδι της για το διαγωνισμό είναι “γατοξέρασμα”.

Ως μία πρώτη κίνηση εξομάλυνση των σχέσεων, η Μαρίνα Σάττι χρησιμοποίησε ένα μέρος από το τραγούδι “Γλύκα Γλύκα” με τη φωνή της Έφης Θώδη, στο τραγούδι της “Mixtape” και το βράδυ της Τετάρτης (3/7) η τραγουδίστρια κάλεσε την Έφη Θώδη στην συναυλία της στην Τεχνόπολη Αθηνών για να τραγουδήσουν μαζί.

Με την κοινή τους εμφάνισή on stage το κοινό ενθουσιάστηκε και δε σταμάτησε τα χειροκροτήματα, ενώ η Βενετία Καμάρα ανέβασε ένα απόσπασμα, από τη συνύπαρξη των δύο τραγουδιστριών, στον λογαριασμό της στο Tik Tok.

@venetiakamara Η Μαρίνα σας πήγε τάπα #satti #marinasatti @SATTI ♬ original sound – Venetia


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας




Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-04 00:46:14

Back to top button