Γυναίκα

Η Ιωάννα Τούνη ξεσπά: «Όποιοι θέλουν να αμφισβητήσουν το πόσο δουλεύω, δεν πειράζει»

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Fay’s Time» με αφορμή τα 7 χρόνια της εταιρείας που έχει με την κολλητή της φίλη Στέλλα Πάσσαρη.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται, αλλά και το πρόσφατο σκηνικό που έγινε στη Μύκονο.

Αρχικά, η Ιωάννα Τούνη είπε: «Ξέρω ότι δουλεύω πολύ και οι άνθρωποι που με συναναστρέφονται ξέρουν πόση δουλειά μπορεί να ρίχνω για να βγαίνει ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Όποιοι θέλουν να αμφισβητήσουν το πόσο δουλεύω, δεν πειράζει. Ελπίζω αυτοί να καταφέρουν πιο πολλά και πιο λαμπρά πράγματα στη ζωή τους. Θα στεναχωριόμουν αν κάποιος που έχω σε υπόληψη και τον αγαπώ το πίστευε. Αν τα αρνητικά σχόλια προέρχονται από ανθρώπους που έχουν ως στόχο στη ζωή τους να βγάζουν κακία, δεν με απασχολεί ιδιαίτερα».

Στην συνέχεια, η Ιωάννα Τούνη συμπλήρωσε: «Ο γιος μου έχει μεγαλώσει πολύ, είναι ένας μικρός μπελάς! Τον αγαπάμε».

Τέλος, η γνωστή influencer απάντησε αναφορικά με το πρόσφατο σκηνικό που έγινε στη Μύκονο: «Άλλο να σε καταγράψουν σε κάποιον εξωτερικό χώρο που περπατάς και άλλο να είσαι στην ιδιωτική βίλα που είναι προσωπικός χώρος. Αυτό που με νευρίασε πιο πολύ είναι που ο συγκεκριμένος άνθρωπος βγήκε να ζητήσει και τα ρέστα για το πώς ήμασταν ντυμένες στο σπίτι μας, ενώ ήρθε παράνομα να κινηματογραφήσει. Είναι τουλάχιστον άκομψο να καταγράφεις κάποιον παράνομα, θα μπορούσα να το τρέξω και δικαστικά αλλά έχω 1000 δουλειές. Να είναι καλά ο άνθρωπος, να βγάζει το ψωμάκι του, δεν θα ασχοληθώ άλλο. Αυτά που έχω καταφέρει δεν τα οφείλω σε κανέναν».

Δείτε το βίντεο:


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-21 22:30:26

Back to top button