
Η Άννα Βίσση για την συναυλία στο ΟΑΚΑ: «Ήταν ένα προσωπικό στοίχημα» – Το τραγούδι που αφιερώνει
Στη συναυλία στο ΟΑΚΑ που άνοιξε μια σειρά από εξελίξεις όπως το καλλιτεχνικό διαζύγιο με τον Νίκο Καρβέλα αλλά και τις οικονομικές έρευνες, αναφέρεται για πρώτη φορά η Άννα Βίσση.
Η καλλιτέχνιδα, στην ανάρητή της θέλησε να επικοινωνήσει με το κοινό της στο οποίο αφιερώνει τραγούδι που δεν είναι του Νίκου Καρβέλα.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια ξεκινά την ανάρτησή της με τους στίχους παλαιότερου τραγουδιού της «Τα λόγια μικρά για να πούνε τι νιώθω…».
«Στο ΟΑΚΑ έδωσα τα πάντα και για σας αλλά και για μένα, συνεχίζει ευχαριστώντας το κοινό της.
«Είμαι περήφανη που κάτι τόσο φιλόδοξο συνέβη στην Ελλάδα και ήμουν εγώ η πρωταγωνίστριά του.
Η συναυλία αυτή ήταν ένα προσωπικό «στοίχημα» και, μαζί με τους συνεργάτες μου αλλά και με τους ανθρώπους που με στήριξαν με αγάπη και εμπιστοσύνη, έφτασε σε σας, που με τον ενθουσιασμό και την αφοσίωσή σας καταφέρατε να την καταστήσετε ιστορική και να σπάσουμε κάθε ρεκόρ!
Κι έτσι αποδεικνύεται πως μαζί σας με δένει μια βαθιά σχέση που, όσο πάει, βαθαίνει όλο και περισσότερο.
Δε θα σταματήσω ποτέ να οραματίζομαι και να εξελίσσομαι.
Θέλω να συνεχίσω να στοχεύω όλο και πιο ψηλά.
Πάντα μαζί σας!», καταλήγει η Άννα Βίσσυ.
Δημοσιεύτηκε ! 2026-11-02 23:50:00
