Γυναίκα

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Βραδινή έξοδος με τον Νίκο Συρίγο σε θεατρική πρεμιέρα

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος πραγματοποίησαν μια κοινή βραδινή εμφάνιση στο θέατρο. Το ζευγάρι βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Blue Train» του Γεράσιμου Ευαγγελάτου στο Θέατρο Άλμα.

Η τραγουδίστρια και ο δημοσιογράφος μπορεί να μιλούν λίγο και επιλεκτικά για την σχέση τους, βλέπουμε ωστόσο να είναι αχώριστοι στις εξόδους τους. Διακριτικά πάντα ο ένας στο πλευρό του άλλου, απολαμβάνουν όμορφες στιγμές με φίλους, αλλά και ξεχωριστές παραστάσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Το ζευγάρι αυτή τη φορά έδωσε το «παρών» στη θεατρική πρεμιέρα του νέου έργου του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Σουλεϊμάν με πρωταγωνιστές τους Σπύρο Χατζηαγγελάκη, Γιώργο Μπένο, Αναστασία Στυλιανίδη και Γιάννη Τσουμαράκη. Το ρόλο της μητέρας Σοφίας αναλαμβάνει η πάντοτε διαχρονική Λουκία Πιστιόλα.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη επέλεξε για την εμφάνισή της στο θέατρο μια maxi vinyl φούστα σε κεραμιδί χρώμα και τη συνδύασε με μαύρο see through πουκάμισο. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα ζευγάρι μαύρες over the knee boots.

Το «Blue Train», η παράσταση που παρακολούθησε το ζευγάρι, είναι ένα σύγχρονο έργο πέντε προσώπων, το οποίο με χιούμορ, συγκίνηση και τρυφερότητα, αποτυπώνει την πρώιμη υπαρξιακή και ηλικιακή κρίση μιας χαμένης γενιάς που παλεύει να διατηρήσει την αθωότητά της, προσπαθώντας παράλληλα να συμβαδίσει με το χρόνο που κυλάει αμείλικτος.

Μια φαινομενικά συνηθισμένη Κυριακή, λίγες μέρες πριν τα τεσσαρακοστά πέμπτα του γενέθλια, ο Μιχάλης δέχεται τις διαδοχικές επισκέψεις τεσσάρων κομβικών προσώπων της ζωής του, οι οποίες καταλήγουν να γίνουν συναισθηματικές εισβολές που τον απογυμνώνουν. Η μητέρα του, η κολλητή του, ο πρώην σύντροφός του και ένα εικοσάχρονο αγόρι ως ραντεβού για ευκαιριακό σεξ, ξεδιπλώνουν όλη την βεντάλια των επιλογών που θα μπορούσε να έχει κανείς, ώστε να προλάβει το τρένο της ενηλικίωσης του.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-08 16:30:16

Back to top button