Γυναίκα

Δημοσθένης Παπαδόπουλος: «Είμαι κατασταλαγμένος ερωτικά, με ισορροπεί όταν η σχέση μου είναι από άλλο επάγγελμα»

Για όσα έχει μετανιώσει αναφορικά με τον πατέρα του, μίλησε σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός, Δημοσθένης Παπαδόπουλος, βρέθηκε χθες (25.10.2024) καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα, όπου μοιράστηκε άγνωστες πτυχές του εαυτού του.

«Δεν μίλησα για την οικογένειά μου για να απελευθερωθώ από κάτι σε μία συνέντευξη. Δεν έχω κανένα κόμπλεξ, δεν κρύβω κάτι, γενικά στη ζωή μου είμαι έτσι. Ομολογώ ότι εκ των υστέρων λίγο το μετάνιωσα, γιατί ο μπαμπάς μου είναι ακόμα εν ζωή», είπε αρχικά ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος.

«Δεν έχουμε σχέσεις (σ.σ με τον πατέρα μου) αλλά μιλώντας για αυτό ήταν σαν να μιλάω ταυτόχρονα και για τη ζωή εκείνου, σαν να τον εξέθεσα. Τον νοιάζομαι. Συγκρατούμαι τώρα, γιατί δεν θέλω να μιλήσω για την προσωπική ζωή ενός άλλου», εξομολογείται χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Δεν έχει ξαναπροκύψει η πατρική ανάγκη. Αν προέκυπτε, θα το έκανα με πολλή αγάπη και πολλή χαρά. Οι γονείς μου ήταν ανώριμοι. Εγώ θα είχα την τάση να γίνω ο τέλειος πατέρας», απαντά αμέσως μετά ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος στην κάμερα του Action24.

«Το 2011 πήγα στη Γερμανία, όταν «έσκασε» η κρίση. Αν είσαι μεσογειακός και έχεις μεγαλώσει σε μία χώρα με ήλιο, θάλασσα και βόλτες, εκεί σε πιάνει μια μιζέρια, ειδικά όταν είσαι μόνος σου. Δεν είχα αποφασίσει να κάνω σχέση εκεί. Δουλεύεις λίγο με τον εαυτό σου, για να δεις τι θέλεις. Είμαι κατασταλαγμένος ερωτικά, με ισορροπεί όταν η σχέση μου είναι από άλλο επάγγελμα», περιγράφει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος.

To άρθρο Δημοσθένης Παπαδόπουλος: «Είμαι κατασταλαγμένος ερωτικά, με ισορροπεί όταν η σχέση μου είναι από άλλο επάγγελμα» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-26 10:22:00

Back to top button