Γυναίκα

Δημήτρης Λάλος: Σε ποια σειρά του Alpha θα τον δούμε μετά τον «Σασμό»;

Λίγο πριν πέσει η αυλαία της σειράς «Σασμός» τη Δευτέρα με το τελευταίο, διπλό, επεισόδιο, το κοινό παρακολουθεί καθηλωμένο τον επίλογο της σειράς φαινόμενο.

Το βράδυ της Πέμπτης (05/07) η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και η Μαρία Τσοπανάκη, ενσαρκώνοντας τις τραγικές φιγούρες της Βασιλικής και της Καλλιόπης θρήνησαν το θάνατο του Μαθιού, που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Δημήτρης Λάλος, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

Μπορεί να ολοκληρώθηκε ο ρόλος του ως Μαθιός στο «Σασμό», ένας ρόλος που αγαπήθηκε πολύ από όλους, αλλά δεν θα τον χάσουμε από τη συχνότητα του Alpha, καθώς θα τον απολαμβάνουμε τη νέα σεζόν ως «Τιμωρό», όπως επιβεβαιώσε ο ίδιος ο Δημήτρης Λάλος, στην κάμερα του «Happy Day».

Ο Δημήτρης Λάλος, αναφερόμενος στα επαγγελματικά του σχέδια μετά το «Σασμό», υπογράμμισε: «Η συνέχεια θα είναι συναρπαστική. Ετοιμαζόμαστε για το καινούργιο πρότζεκτ στον Alpha, με τίτλο “Ο Τιμωρός”, ένα πολύ δυνατό, σύγχρονο έργο, μια ιστορία εκδίκησης, η οποία πιστεύω ότι θα καθηλώσει τον κόσμο, γιατί κι εμείς το περιμένουμε πώς και πώς».


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-05 12:40:20

Back to top button