Γυναίκα

Δήμος Αναστασιάδης σε Τζένη Θεωνά: «Από όταν ήρθε το παιδί δεν είμαι τόσο στα χαμένα»

Η Τζένη Θεωνά ολοκλήρωσε τις εκπομπές της στην ΕΡΤ και τελευταίος καλεσμένος στο «Μαμά-δες» ήταν ο σύντροφός της, Δήμος Αναστασιάδης.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια της ΕΡΤ συνάντησε τον Δήμο Αναστασιάδη στην Αμερική στο πλαίσιο της μουσικής του περιοδείας, ο οποίος μεταξύ άλλων, μίλησε για τον γιο τους και τη δυσκολία που νιώθει όταν χρειάζεται να λείπει από κοντά του για αρκετό διάστημα λόγω δουλειάς.

«Η φύση της δουλειάς είναι πάρα πολύ δύσκολη το κατάλαβες όταν με γνώρισες. Είναι τρομερά δύσκολο να λείπεις έναν μήνα από το παιδί σου είναι και μία κατάσταση που συνεχώς το ωράριο είναι πάρα πολύ δύσκολο. Η ωραιότερη στιγμή θα είναι όταν μεγαλώσει και θα τον παίρνω στην περιοδεία και εσύ θα κάθεσαι μόνη», είπε αρχικά ο Δήμος Αναστασιάδης.

Μιλώντας για τον γιο του, αλλά και για το τι άλλαξε όταν έγινε μπαμπάς, ο τραγουδιστής σημείωσε: «Από όταν ήρθε το παιδί έχω γίνει πιο υπεύθυνος, νιώθω μια ολοκλήρωση, δεν είμαι τόσο στα χαμένα. Το κομμάτι με το παιδί είναι πάρα πολύ καινούργιο, ένα κεφάλαιο που είναι σε άλλη θέση από τη μουσική».

«Η μεγαλύτερη πρόκληση που έχω συναντήσει είναι το ωράριο. Όταν ένα ζευγάρι δεν έχει την κλασική ρουτίνα, όλο αυτό είναι δύσκολο και να οργανωθείς και να επικοινωνήσεις. Απολαμβάνω το χαοτικό που υπάρχει, έχει το αναπάντεχο, που δεν ξέρεις πώς θα είναι το αύριο, από μόνο του έχει ένα σασπένς», πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο Δήμος Αναστασιάδης. Τέλος, ο δημοφιλής τραγουδιστής αφιέρωσε το «Μην χανόμαστε» στον γιο του, τον Αρίωνα, ένα τραγούδι που γράφτηκε μόλις γεννήθηκε ο μικρός.

 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-10 14:40:57

Back to top button