Γυναίκα

Γιώργος Λιάνης: «Γιατί να εμφανίζεται μόνο ο Σαββόπουλος στο Ηρώδειο και όχι η Πάολα; – Δεν υπάρχουν ταμπού, να πέσουν τα τείχη»

O Γιώργος Λιάνης έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@Star» και μεταξύ άλλων εξέφρασε την απορία του για τους καλλιτέχνες που εμφανίζονται στο Ηρώδειο.

Όπως τόνισε ο δημοσιογράφος, δεν καταλαβαίνει το λόγο που εμφανίζονται εκεί μόνο καλλιτέχνες του έντεχνου ρεπερτορίου και όχι του λαϊκού.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάνης είπε: «Είναι πολύ φυσιολογικό να εμφανίζονται λαϊκοί τραγουδιστές στο Ηρώδειο. Κάποτε στέρησαν το Ηρώδειο από την Ειρήνη Παπά. Επιτέλους, τι είναι το Ηρώδειο; Δεν είναι η Ακρόπολη, είναι ένα ρωμαϊκό κτίσμα».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος συμπλήρωσε: «Έχουν τραγουδήσει εκεί τραγουδιστές και τραγουδιστές. Γιατί όχι και ο Αργυρός; Γιατί όχι η Πάολα; Μόνο ο Σαββόπουλος; Κάποτε τα τραγούδια του Θεοδωράκη τα έλεγαν πέντε τραγουδιστές, τώρα όλη η Ελλάδα. Δεν υπάρχουν πλέον ταμπού, να πέσουν τα τείχη».

Τέλος, ο Γιώργος Λιάνης αναφέρθηκε στη σύγχρονη τηλεόραση και τους δημοσιογράφους: «Η τηλεόραση είναι ένα φονικό όργανο. Είναι άδικο οι δημοσιογράφοι να είναι δικαστές και εισαγγελείς. Θα βγουν στη δημοσιογραφία πολύ καλύτεροι από εμάς. Είναι επίτευγμα που ο Γιώργος Παπαδάκης είναι 50 χρόνια στην πρώτη γραμμή».


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-17 23:30:00

Back to top button