Γυναίκα

Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά ήταν μαζί στη μεζονέτα του παρουσιαστή όταν εκδηλώθηκε η φωτιά

Νέες πληροφορίες για τη φωτιά στη μεζονέτα του παρουσιαστή και δημοσιογράφου. Ο Γιώργος Λιάγκας βρισκόταν μέσα με την Μαρία Αντωνά, που πιθανότατα κοιμόταν.

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα στα νότια προάστια. Όπως ο ίδιος ο παρουσιαστής περιέγραψε στο «Πρωινό», η φωτιά ξεκίνησε από έναν ηλεκτρολογικό πίνακα στο υπνοδωμάτιο του πρώτου ορόφου της μεζονέτας και μέσα σε 8 λεπτά, οι άνδρες της πυροσβεστικής είχαν καταφτάσει στο σημείο.

Το πρωί της Τρίτης 25/9 η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό, με τον Νίκο Γεωργιάδη που βρισκόταν στο πάνελ να αποκαλύπτει πως στο σπίτι βρισκόταν και η σύντροφoς του Γιώργου Λιάγκα, Μαρία Αντωνά.

«Υπήρχε και άλλος αυτόπτης μάρτυρας, δεν ήταν μόνος στο σπίτι ο Γιώργος Λιάγκας, ήταν και η Μαρία Αντωνά. Η Μαρία μάλλον κοιμόταν, δεν έχει λόγο να ξυπνήσει τόσο πρωί. Τελικά ο Γιώργος κοιμήθηκε στο υπόγειο, γιατί ούτε στο ισόγειο μπορούσε να κοιμηθεί, παρόλο που η ζημιά έγινε στον όροφο.

Η Μαρία σοκαρίστηκε από τη φωτιά. Επειδή βγαίνουν τίτλοι μετά, θέλω να πω ότι η Μαρία έχει και το δικό της σπίτι», είπε ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ!.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της πυροσβεστικής που ήρθαν σε 8 λεπτά από την ώρα που τους κάλεσα. Το σπίτι είχε γεμίσει όλο με μαύρους καπνούς, οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες» ανέφερε ο παρουσιαστής στην έναρξη της χθεσινής του εκπομπής στον ΑΝΤ1.

«Θέλω να το μοιραστώ μαζί σας γιατί δεν θέλω να γραφτεί σε διάφορα sites και να πάρει μία διάσταση που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Σήμερα πήρε φωτιά το σπίτι μου» τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας, πριν περάσει στην υπόλοιπη θεματολογία της εκπομπής του.

To άρθρο Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά ήταν μαζί στη μεζονέτα του παρουσιαστή όταν εκδηλώθηκε η φωτιά δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-25 08:54:19

Back to top button