Γυναίκα

Γιώργος Αυτιάς: «Αν έμπαινα στο αεροπλάνο, δε θα κατέβαινα, είχα πέντε λίτρα υγρό στην καρδιά»

Ο Γιώργος Αυτιάς μιλώντας στο Happy Day αναφέρθηκε στη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε το καλοκαίρι με την υγεία του, αλλά και τη σχέση με τα παιδιά του.

«Πέρυσι το καλοκαίρι προλάβαμε τον καρκίνο του προστάτη στο τσακ. Φέτος το καλοκαίρι ήταν κάτι το απίστευτο αυτό που έζησα. Μόλις πήγα να εξεταστώ από τους γιατρούς, κλείδωσαν αμέσως την πόρτα. Το μόνο που ένιωθα πριν πάω στον γιατρό ήταν ότι κρύωνα. Ούτε βήχα είχα, ούτε τίποτα. Οι γιατροί μου είπαν ότι αν μπω στο αεροπλάνο να πετάξω, δε θα κατέβω, ή θα σκάσω στον αέρα.

Μου είπαν ότι έχω πέντε λίτρα υγρό στην καρδιά. Το υγρό αυτό είχε περάσει και από την άλλη πλευρά. Δυο τρύπες στην πλάτη, δυο σωληνάκια, 14 μέρες στο νοσοκομείο με πάρα πολύ πόνο. Έχασα ένα καλοκαίρι, αλλά ίσως κέρδισα αρκετά χρόνια. Όλα καλά… Πιστεύω ότι υπάρχει μια δύναμη πάνω από τον άνθρωπο που στη δύσκολη στιγμή είναι κοντά μας…Αν είχα μπει στο αεροπλάνο, θα είχα χαιρετήσει», είπε αρχικά ο Γιώργος Αυτιάς.

«Ο γιος μου είναι μηχανολόγος μηχανικός. Η κόρη μου έχει τελειώσει οικονομικά και δουλεύει στην τράπεζα. Έχω και δυο εγγόνια, πέντε και ενός έτους. Με τα εγγόνια μου κάνω αυτά που δεν πρόλαβα να κάνω με τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου μεγάλωσαν ερήμην μου. Πολλές φορές μάθαινα το Σάββατο ότι είχαν πυρετό την Τρίτη», πρόσθεσε Γιώργος Αυτιάς.

«Μου λείπει η τηλεόραση… Ο Παπαδάκης είναι βασιλιάς, δάσκαλος. Έπρεπε να φύγω πριν από εκείνον από την τηλεόραση» ανέφερε σε άλλο σημείο.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-20 10:20:29

Back to top button