Σχέσεις

Γιατί θέλεις να πας τουαλέτα κατά τη διάρκεια του σεξ; Οι πιθανές αιτίες

Είτε σου αρέσει είτε όχι, είναι σημαντικό να γνωρίζεις τους λόγους που προκαλούν αυτήν την αίσθηση

Μπορείς να νιώσεις πολύ όμορφα συναισθήματα, κατά τη διάρκεια του σεξ – από απόλαυση, μέχρι πραγματική ευτυχία. Η ανάγκη να ουρήσεις, σίγουρα δεν είναι από αυτά. Παρατηρείται αρκετά συχνά, ωστόσο, και οι παράγοντες που την προκαλούν, ποικίλλουν.

Ναι, μπορεί η συγκεκριμένη αίσθηση να διεγείρει ορισμένους ανθρώπους – στην εφηβεία, άλλωστε, όταν ξεκινάς να γνωρίζεις το σώμα σου, είναι ιδιαίτερα σύνηθες το να μπερδεύεις τον οργασμό με την απλή ανάγκη να πας τουαλέτα (κακά τα ψέματα, η αίσθηση του κολπικού οργασμού, μοιάζει πολύ). Δεν είναι σοκαριστικό, λοιπόν, το να σου αρέσει, κατά τη διάρκεια του σεξ. Άλλοι, δεν το βλέπουν έτσι. Τους μοιάζει ενοχλητικό, δεν τους επιτρέπει να αφεθούν και, ενδεχομένως, χαλάει όλη την απόλαυση.

Είτε σου αρέσει είτε όχι, είναι σημαντικό να γνωρίζεις τους λόγους που το προκαλούν. Γιατί, λοιπόν, θέλεις να ουρήσεις κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης;

Οι πιθανές αιτίες περιλαμβάνουν τη στάση που κάνετε εκείνη ην ώρα, καθώς μπορεί να πιέζεται η ουρήθρα ή η ουροδόχος κύστη. Έπειτα, ίσως πράγματι θέλεις να χρησιμοποιήσεις την τουαλέτα, επειδή ήπιες πολύ νερό. Σημαντικοί λόγοι είναι η ξηρότητα στον κόλπο, οπότε η χρήση λιπαντικού είναι ιδανική λύση, η ουρολοίμωξη, η σύσπαση των μυών της πυέλου και η δυσκοιλιότητα.

Αν θέλεις να πάψεις να αισθάνεσαι έτσι, υπάρχουν τρόποι. Καταρχάς, η αλλαγή στάσης ίσως είναι το μόνο που χρειάζεται. Η ούρηση ακριβώς πριν το σεξ μπορεί να σε σώσει – και δεν είναι κακό να κάνετε ένα διάλειμμα, για να πας τουαλέτα. Αν τίποτα από αυτά δεν βοηθά, συζήτησέ το με τον γυναικολόγο σου.


Δημοσιεύθηκε
2023-05-28 15:36:00

Back to top button