Γυναίκα

Βίντεο με τον Νίκο Βέρτη να οδηγεί το υπερπολυτελές σκάφος που απέκτησε στο Παλιό Λιμάνι της Μυκόνου

Ο Νίκος Βέρτης καταγράφεται σε βίντεο να οδηγεί το σκάφος του. Ο τραγουδιστής βρέθηκε στην Μύκονο, όπως συνηθίζει να κάνει τα περισσότερα καλοκαίρια.

Στην Μύκονο βρέθηκε για λίγες ημέρες ο Νίκος Βέρτης. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης προτίμησε το νησί των Ανέμων για να κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ώστε να ξεκουραστεί, να διασκεδάσει και να περάσει όμορφα παρέα με τους φίλους του. Το υπερπολυτελές σκάφος του, ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητο. Το βίντεο άρχισε να κάνει γρήγορα τον γύρο των social media.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τον κατέγραψε κατά την άφιξή του στο Παλιό Λιμάνι. Η αγάπη του ερμηνευτή για την θάλασσα και τα ταχύπλοα είναι γνωστή.

Όπως θα δείτε στα πλάνα, στο τιμόνι του σκάφους βρισκόταν ο ίδιος ο τραγουδιστής ο οποίος είναι πολύ χαρούμενος με το καινούργιο του απόκτημα που ομολογουμένως μαγνητίζει τα βλέμματα.

Ο Νίκος Βέρτης ολοκληρώνει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο YTON The Music Show αυτό το Σαββατοκύριακο ενώ σχεδιάζει μια μεγάλη περιοδεία στην Αμερική, που θα ξεκινήσει στις 8 Νοεμβρίου από το Τορόντο.

To άρθρο Βίντεο με τον Νίκο Βέρτη να οδηγεί το υπερπολυτελές σκάφος που απέκτησε στο Παλιό Λιμάνι της Μυκόνου δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-14 11:05:01

Back to top button