Auto

Αυτό είναι το Παγκόσμιο Αυτοκίνητο για το 2024

Με μια ιδιαίτερα ελκυστική σχεδίαση και μια αμιγώς ηλεκτρική ικανότητα που θέτει νέα πρότυπα, το Kia EV9 εντυπωσίασε την απαιτητική κριτική επιτροπή που αποτελούνταν από 100 δημοσιογράφους αυτοκινήτου από 29 χώρες.

Ο καινοτόμος σχεδιασμός του, το ευρύχωρο επταθέσιο εσωτερικό του και η ανταγωνιστική τιμή του ξεχώρισαν μέσα στον έντονο ανταγωνισμό. Χτισμένο πάνω στην πρωτοποριακή πλατφόρμα E-GMP, το EV9 μπορεί να ξεχωρίζει για την τεχνολογία μπαταριών τέταρτης γενιάς, ενισχύοντας τις επιδόσεις και την αυτονομία του.

Τα Παγκόσμια Βραβεία Αυτοκινήτου (World Car of the Year 2024), που θεσπίστηκαν το 2003, αποτελούν ορόσημο της αυτοκινητιστικής αριστείας, αναγνωρίζοντας εξαιρετικά επιτεύγματα σε μια βιομηχανία που βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη.

Η επιτυχία της Kia στη διοργάνωση του 2024 έρχεται να προστεθεί στη λαμπρή ιστορία της, με προηγούμενες νίκες, όπως το Telluride ως Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς και το Soul EV ως Παγκόσμιο Αστικό Αυτοκίνητο το 2020, μαζί με το Kia EV6 GT που εξασφάλισε το Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Επιδόσεων της Χρονιάς το 2023.






Ο Ho Sung Song, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kia, εξέφρασε βαθιά ευγνωμοσύνη για τις τιμές που απονεμήθηκαν στο EV9, τονίζοντας τη δέσμευση της Kia να διευρύνει τα τεχνολογικά και σχεδιαστικά όρια. «Είναι τεράστια τιμή για εμάς που το EV9 του 2024 ανακηρύχθηκε Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς και Παγκόσμιο Ηλεκτρικό Όχημα. Αυτός ο θρίαμβος αποτελεί απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσής μας να διευρύνουμε τα όρια της τεχνολογικής και σχεδιαστικής αριστείας».

Οι διακρίσεις που συγκέντρωσε το 2024 Kia EV9 επεκτείνονται πέρα από τα Παγκόσμια Βραβεία Αυτοκινήτου, με το όχημα να έχει κερδίσει προηγουμένως την κατηγορία «Οικογενειακά Αυτοκίνητα» των Golden Steering Wheel Awards, το 2024 North American Utility Vehicle of the Year και το «Best Premium SUV» στα 2023 Newsweek Autos Awards.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-03-28 09:45:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button