Γυναίκα

«Από κοριτσάκι ήθελα να αποτάξω την θηλυκή μου πλευρά, ήθελα να γίνω πιο δυναμική»

«Κατάλαβα ότι αυτό είναι απλώς μια άμυνα γιατί ζούμε σε μία χώρα που το να είσαι αρσενικό είναι πολύ πιο εύκολο.», δήλωσε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Για την προσωπική της ζωή αλλά και τα επαγγελματικά της, μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη, το πρωί του Σαββάτου (23.03.2025), όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

«Είναι το γιατρικό μου το να βλέπω ανθρώπους να “βλέπουν” μία οπτική που δεν αντιλαμβάνονται και να προσπαθώ να τους βάλω σε έναν πιο φωτεινό δρόμο. Είμαι ένας σκοτεινός άνθρωπος με φωτεινή διάθεση και θέλω στην δυσκολία να μην ρίξω κάποιον πιο κάτω. Δεν μου αρέσει να “επιβαρύνω” τους άλλους, και είναι η μεγαλύτερη λούπα που έχω πέσει, ωστόσο είναι ωραίο να ζητάς βοήθεια», είπε αρχικά.

«Από κοριτσάκι ήθελα να αποτάξω την θηλυκή μου πλευρά, να γίνω πιο δυναμική, να πηγαίνω “στα ίσια” και κατάλαβα ότι αυτό είναι απλώς μια άμυνα γιατί ζούμε σε μία χώρα που το να είσαι αρσενικό είναι πολύ πιο εύκολο. Δεν γλιτώνεις όμως, κρίθηκα, σχολιάστηκα. Ο πρώτος άνθρωπος που με έβαλε στο “τρυπάκι” στο να αναδείξω την θηλυκή πλευρά μου και να απενεχοποιηθώ, ήταν η Ελένη Μενεγάκη», συνέχισε η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Ο “σύζυγός” μου είναι το ραδιόφωνο. Μεγαλύτερη ντόπα από το θέατρο δεν υπάρχει. Βλέπεις την αντίδραση του κόσμου από πρώτο χέρι. Στο θέατρο ξεγυμνώνεσαι. Το podcast της Μαρίας Σολωμού είναι στο πλαίσιο της «παραδοξολογίας» της Μαρίας, βγάζει μια ορμητική άποψη. Είμαι εκ διαμέτρου αντίθετη με την άποψη της για τους 50αρηδες. Η Μαρία είναι ένας άνθρωπος με χιούμορ, προχωρημένο μυαλό, πώς έγινε αυτό δεν γνωρίζω. Δεν συμφωνώ με αυτό που είπε», συμπλήρωσε.

Για τα προσωπικά της αλλά και την κοινωνική πραγματικότητα, η Κατερίνα Ζαρίφη απάντησε: «Το “φτιάχνω την ζωή μου“ είναι το πώς είμαι ευτυχισμένη σε αυτή την ζωή, λατρεύω τα παιδιά κα με λατρεύουν, είμαι η καλύτερη νταντά του κόσμου. Ωστόσο έχω μπει, με διάφορα σχόλια που μου έχουν κάνει, σε διαδικασία αμφισβήτησης και στο εάν έχω κάνει κάτι λάθος και εάν όντως έπρεπε να κάνω ένα παιδί. Εχθές με “λύγισε” η ιστορία της κοπέλας στην εκπομπή “Εξελίξεις τώρα” που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου. Υπάρχουν αυτά τα γεγονότα όπως και το κομμάτι των Τεμπών με έφερε στα όριά μου. Πρέπει να έχουμε μία πιο κοινωνική υπόσταση. Η γνώση διώχνει τον φόβο και τα ταξίδια τον ρατσισμό», πρόσθεσε ακόμα.

Στην «καυτή» ερώτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου για την παρουσία της στο «Buongiorno», η Κατερίνα Ζαρίφη απάντησε:

«Δεν ήταν λύση ανάγκης η παρουσία μου στο Buongiorno, δεν ήταν η μόνη τηλεοπτική πρόταση που είχα. Ήταν μία επαναφορά σε κάτι γνώριμο, αγαπώ την Φαίη Σκορδά και τα παιδιά της εκπομπής. Είχαμε πει για Δευτέρα και Παρασκευή. Δεν είχα φέτος διακαή πόθο για τηλεόραση φέτος. Εντάχθηκα απλώς σε μία παρέα».


Δημοσιεύτηκε ! 2025-03-23 19:00:00

Back to top button