Γυναίκα

Απόστολος Λύτρας: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν τον ξυλοδαρμό στη Σοφία Πολυζωγοπούλου – Τι συνέβαινε λίγο πριν φύγουν από το εστιατόριο

Σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση είναι η Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά τον ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα.

Όπως έγινε γνωστό, ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου γευμάτιζαν σε γνωστό εστιατόριο των νοτίων προαστίων, πριν το επεισόδιο.

«Χθες 15/06/2024 πήγαμε μαζί σε εστιατόριο στη Βουλιαγμένη στα νότια προάστια με μια μεγάλη παρέα. Κάποια στιγμή γύρω στις 23.30 λογομαχήσαμε για μια ασήμαντη αφορμή και συγκεκριμένα γιατί εγώ κοίταζα το κινητό μου και ο σύζυγός μου δεν ξέρω τι θεώρησε πάντως μου έκανε σκηνή ζηλοτυπίας.

Η αλήθεια είναι ότι εγώ μιλούσα με την αδερφή μου στην οποία είχα αφήσει το παιδί μου για να βγούμε και η οποία μου έστελνε βιντεάκια με την μικρή μου.

Μου ζήτησε επιτακτικά να φύγουμε αλλιώς θα έκανε φασαρία μέσα στο μαγαζί», ανέφερε στην κατάθεσή της η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Fay’s Time και ο Άγγελος Βουράκης πριν από λίγη ώρα έφεραν στο «φως» βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο δείχνει τι συνέβαινε ελάχιστα λεπτά πριν το ζευγάρι να φύγει από το μαγαζί.

Σύμφωνα με τον Άγγελο Βουράκη, εκείνο το βράδυ στο εν λόγω μαγαζί βρισκόταν και η ομάδα του Παναθηναϊκού.

Στο βίντεο, ο Απόστολος Λύτρας φαίνεται ευδιάθετος και ήρεμος.

Λίγα λεπτά μετά, θα ξεκινούσε ο εφιάλτης για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-19 13:16:03

Back to top button