Γυναίκα

Αποκτήστε Beachy Waves πανεύκολα και χωρίς θερμότητα!

Πώς να αποκτήσετε το τέλεια beachy waves, χωρίς να ταλαιπωρήσετε τα μαλλιά σας με τη θερμότητα του σίδερου για μπούκλες;

Το beachy wave look είναι το αβίαστο, ξεκούραστο αλλά και τόσο ταιριαστό χτένισμα για το καλοκαίρι! Είναι αυτό το εφέ παραλίας που μας δίνει τόσο φυσικά και απλόχερα το θαλασσινό νερό. Και ποιος δεν έχει ζηλέψει τη Ζιζέλ για το signagture χτένισμά της; Εμείς σας δείχνουμε τον πιο εύκολο τρόπο να το αποκτήσετε χωρίς να χρειαστεί καν να πλησιάσετε την παραλία και το αλμυρό νερό.

Θα χρειαστείτε μόλις 10 λεπτά για να αποκτήσετε τα beach waves σας για μακριά, μεσαία και κοντά μαλλιά. Ενώ μεγαλύτερη επιτυχία θα έχετε αν προτιμήσετε να τα φτιάξερε πριν πέσετε για ύπνο, ώστε να σχηματιστούν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η Olya Iudina, κομμώτρια στο IGK στη Νέα Υόρκη λέει πως «Το μυστικό είναι να συνδυάσετε τα σωστά προϊόντα μαλλιών και να ακολουθήσετε τις ιδιοφυείς συμβουλές styling από τους αγαπημένους επαγγελματίες μαλλιών».

Πώς να αποκτήσετε τα κύματα της παραλίας χωρίς θερμότητα

Αφού λούσετε τα μαλλιά σας, για να ενισχύσετε τα κύματα, εφαρμόστε ένα προϊόν styling, όπως μια μους που ενισχύει τις μπούκλες, για να προσθέσετε σχήμα και όγκο στα μαλλιά σας.

Χωρίστε τα μαλλιά σας στη μέση και απλώς στρίψτε τα σε δυο ίδια και ίσα buns. Στερεώστε τα στη θέση τους με λαστιχάκια ή τσιμπιδάκια και μετά περιμένετε μέχρι να στεγνώσουν. Αυτό ήταν!

Πώς να αποκτήσετε τα Beachy Waves φυσικά

Όταν πρόκειται για φυσικούς κυματισμούς, ο καλύτερος τρόπος είναι να πλέξετε τα μαλλιά σας σε μερικές χαλαρές πλεξούδες όσο είναι ακόμα νωπά και να τα αφήσεις να στεγνώσουν». Η YouTuber Amanda Pinkel σας δείχνει βήμα-βήμα πως να το κάνετε και εσείς. Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργούνται πανέμορφα κύματα με φυσική εμφάνιση κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ένας πιο γρήγορος τρόπος για να πετύχετε το συγκεκριμένο look αν βιάζεστε πάρα πολύ, είναι να τα περάσετε τις πλεξούδες σας με το πιστολάκι για 1-2 λεπτά και να τις αφήσετε να κρυώσουν. Ξεπλέξτε τα μαλλιά σας και τινάξτε τα! Et voila!

Διαβάστε επίσης

Έξυπνα παγκάκια μετρούν την ατμοσφαιρική ρύπανση στην Αττική

Το trend 30-30-30 που έχει τρελάνει το TikTok




Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-02 11:10:30

Back to top button