Γυναίκα

Απαράδεκτες δηλώσεις Αδαμαντίδη για την υπόθεση Λύτρα: Ήταν μια άτυχη στιγμή – Ελπίζω να είναι πάλι μαζί

Αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει η δήλωση του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος τοποθετήθηκε για τον άγριο ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της Απόστολο Λύτρα λέγοντας – μεταξύ άλλων – πως όταν υπάρχει πάθος μπορείς να βγεις εκτός ελέγχου. 

Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα ο Θέμης Αδαμαντίδης αναφέρθηκε στον ξυλοδαρμό της συζύγου του Απόστολου Λύτρα:

«Εγώ δεν θα ήθελα να δηλώσω και να πω κάτι για αυτό το θέμα, αλλά επειδή μπορεί να θεωρηθεί η άρνησή μου κάπως αρνητική στο πρόσωπό του. Για αυτόν τον λόγο θα πω δύο λέξεις και μόνο. Καταλαβαίνω όλα τα ζευγάρια που περνούν δύσκολες στιγμές. Ήταν μια άτυχη στιγμή, δεν μπορεί να μην υπάρχει αγάπη μεταξύ τους.

Το αποτέλεσμα δείχνει μια υπερβολή στην εκδήλωση του πάθους. Πιστεύω ότι υπάρχει αγάπη. Ελπίζω να τελειώσει αίσια και να είναι πάλι μαζί. Όταν υπάρχει αγάπη και πάθος μπορεί να συμβούν πολλά. Μπορεί να βγεις εκτός ελέγχου και να μην το θες πραγματικά».

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου άναυδη άκουγε τα λεγόμενα του Θέμη Αδαμαντίδη: «Μισό λεπτό. Να διευκρινίσω πως ο λόγος που πήγαμε να ρωτήσουμε τον κ. Αδαμαντίδη, ήταν επειδή ήταν αντίδικοι κι εκείνος τότε υπερασπιζόταν το θύμα στη δική του υπόθεση. Από εκεί και πέρα εγώ ντρέπομαι με αυτό που άκουσα. Έχει αντιληφθεί τι έχει γίνει;».

 

Ο Απόστολος Λύτρας ήταν συνήγορος υπεράσπισης της συντρόφου του τραγουδιστή, Βαρβάρας Κίρκη, στην καταγγελία για ξυλοδαρμό που είχε κάνει η ίδια στον Θέμη Αδαμαντίδη.

To άρθρο Απαράδεκτες δηλώσεις Αδαμαντίδη για την υπόθεση Λύτρα: Ήταν μια άτυχη στιγμή – Ελπίζω να είναι πάλι μαζί δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-20 12:08:22

Back to top button