Γυναίκα

Ανθή Φακιδάρη: Ποια είναι η μοναδική Ελληνίδα που περπάτησε ποτέ σε show της Victoria’s Secret

Μετά από πέντε χρόνια, τα φώτα άναψαν ξανά και η πασαρέλα της Victoria’s Secret γέμισε από επίγειους «αγγέλους»!

Το fashion show πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, με την επιστροφή μερικών βετεράνων του brand.

Στη φαντασμαγορική επίδειξη έλαβαν μέρος τα πιο διάσημα μοντέλα του πλανήτη, όπως οι Gigi Hadid, Bella Hadid, Irina Shayk, Kate Moss, Ashley Graham και Adriana Lima. Το λαμπερό fashion show όμως είχε και «άρωμα» Ελλάδας καθώς στο catwalk περπάτησε και η Ανθή Φακιδάρη.

Είναι η πρώτη Ελληνίδα που έλαβε ποτέ μέρος στο θρυλικό σόου.

Η 21χρονη καλλονή προετοιμαζόταν αρκετές ημέρες για το σόου της Νέας Υόρκης αναρτώντας υλικό από τα backstage στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ποιο είναι η Ανθή Φακιδάρη

Η 21χρονη δεν ήξερε από μικρή ότι ήθελε να γίνει μοντέλο. Όλα ξεκίνησαν ξαφνικά, όταν ο πατέρας της την πήρε μια μέρα στο πλατό του ALPHA, όπου εργαζόταν ως οπερατέρ. Εκεί την προσέγγισαν και της είπαν ότι θα μπορούσε να έχει μέλλον στο χώρο της μόδας. Έκτοτε, μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Αθήνας, Παρισιού, Μιλάνο και πρόσφατα στη Νέα Υόρκη όπου περπάτησε στην πασαρέλα του Ralph Lauren.

Με τη συμμετοχή σε αυτό το εμβληματικό γεγονός, η Ανθή Φακιδάρη έχει ήδη κατακτήσει ένα σημαντικό ορόσημο… Δείχνοντας πως η πορεία της στο μόντελινγκ είναι μόλις στην αρχή. Το μέλλον της προμηνύεται λαμπρό…


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-16 14:40:00

Back to top button