Γυναίκα

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Emilia Vodos: «Λάθος timing να πεις για μια γυναίκα που σε παρενοχλούσε»

Η Emilia Vodos αφηγείται: «Βρέθηκα χθες το βράδυ μετά από ενάμιση μήνα στο ΑΤ Γλυφάδας… είναι πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό γενικά. Έρχεται κάτω από το σπίτι μου κάθε μέρα, μου στέλνει διάφορα δώρα, δέματα, λουλούδια, μου εκφράζει την αγάπη της, πιθανόν το ερωτικό της ενδιαφέρον. Δεν μου το έχει πει ποτέ, όταν έχουμε βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά στα μηνύματα που γράφει, μου γράφει διάφορα πράγματα, όπως: σε αγαπώ πολύ, σε θέλω».

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» περιγράφει ταραγμένη: «Την έχω ξαναδεί κάποια στιγμή, την έχω χαιρετήσει, είχε έρθει πάρα πολύ ευγενικά. Μετά από ένα σημείο, ξέφυγε όλο αυτό. Πάρα πολλά τηλέφωνα από παντού με αποκρύψεις. Έχω μιλήσει, προσπαθώ να μιλήσω με τους γονείς της, δεν έβγαζα καμία άκρη μέχρι και σήμερα. Μου στέλνει πολλά δώρα με διάφορους οδηγούς ταξί, οι οποίοι δε μου έλεγαν ποιος είναι ο αποστολέας. Κάρτες υπήρχαν αλλά δεν είχαν το όνομά της από κάτω».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τόνισε στον αέρα της εκπομπής του Mega: «Μια από τις προσωπικότητες που παρακολουθούσα στο My Style Rocks με ενδιαφέρον ήσουν εσύ. Θα ήθελα να είμαι απόλυτα τίμιος απέναντί σου γιατί είναι και του χαρακτήρα μου αλλά και σε σέβομαι και σε εκτιμώ. Δηλαδή να σου πω τι τραβάς κορίτσι μου και μετά να κλείσει η σύνδεση και να λέω άλλα, δεν το θεωρώ τίμιο. Άρα θα στα πω ανοιχτά, ξάστερα και διακριτικά.

Δεν αμφισβητώ την ύπαρξη ενός προσώπου, το οποίο μπορεί να δείχνει με έναν παράδοξο τρόπο την αγάπη του, την έννοια του και την εμμονή του. Όμως εγώ, αν ήμασταν φίλοι, κολλητοί, θα σου έλεγα, Emilia μου μην το κάνεις αυτό γιατί φαίνεται ότι απότοκο ενός συνδρόμου Πλούταρχου, δηλαδή έγινε θέμα ο Πλούταρχος και τώρα βγαίνει και η Emilia Vodos που την ξέρουμε και φρεσκάρει τη δημοσιότητα. Μου έχει τύχει και μένα πάρα πολλές φορές και το έλυνα διαπροσωπικά. Δεν το έκανα γεγονός αναστάσιμο. Νομίζω αν μη τη άλλο λάθος timing».

Η Emilia Vodos απάντησε: «Τα ακούω όλα και σας ευχαριστώ πάρα πολύ κ. Μικρούτσικε. Έχω πάρει τόση δύναμη από αυτή την ιστορία και για αυτό έκανα την ανάρτηση. Σας ευχαριστώ πολύ και σας εκτιμώ».


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-09 23:30:55

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button