ΣΕΞ

Αγαπημένο μέρος ανδρών και γυναικών για να κάνουν σεξ

Αγαπημένο μέρος ανδρών και γυναικών για να κάνουν σεξ. Το αγαπημένο μέρος, αλλά και τη μέρα που προτιμούν να κάνουν σεξ άνδρες και γυναίκες προσπάθησε να βρει μια έρευνα που διεξήχθη στη Γερμανία.

Η συγκεκριμένη έρευνα που έγινε για λογαριασμό γερμανικού τηλεοπτικού σόου και στην οποία πήραν μέρος 1.000 εθελοντές, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν εγκαταλείπει τη… βολή του ούτε στο σεξ, αφού το 77% των συμμετεχόντων απάντησε πως προτιμά να κάνει σεξ στο κρεβάτι του.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα μέρη που συγκέντρωσαν υψηλά ποσοστά ως… ιδανικό σκηνικό για να κάνει κανείς σεξ είναι τα εξής:

  • 77% προτιμά να κάνει σεξ στην κρεβατοκάμαρά του
  • 20% προτιμά να κάνει σεξ στο μπάνιο κάτω από το ζεστό νερό που τρέχει από το ντους
  • 9% προτιμά να κάνει σεξ στο αυτοκίνητο και
  • 1% προτιμά να κάνει σεξ στο… γραφείο του

Αγαπημένο μέρος ανδρών και γυναικών για να κάνουν σεξ

Η συγκεκριμένη έρευνα καταλήγει επίσης στο συμπέρασμα ότι οι Γερμανοί κάνουν σεξ 6,4 φορές το μήνα, περίπου, κάτι που μεταφράζεται σε κάτι παραπάνω από μια φορά την εβδομάδα.

Όσον αφορά τη μέρα που προτιμούν να έρχονται σε ερωτική επαφή… Για το 66% η μέρα είναι κάτι εντελώς αδιάφορο. Ωστόσο, το 18% δήλωσε πως αγαπημένη του μέρα για να κάνει σεξ είναι το Σάββατο.

Ενδείξεις ότι οι άντρες ελκύονται ερωτικά κυρίως από την ομορφιά και οι γυναίκες κυρίως από την κοινωνική θέση. Αποδείχθηκαν έγκυρες σε μελέτες πάνω σε εκατοντάδες υποκειμένους, διαφορετικών ηλικιών και διαφορετικών πολιτισμών.

Σύμφωνα με άλλες μελέτες, οι άντρες, πολύ πιο συχνά από τις γυναίκες, επιδίδονται σε σεξουαλικές φαντασιώσεις για κάποια άλλη γυναίκα εκτός της συντρόφου τους και μπορεί να επιδιώξουν τη γνωριμία κάποιας άλλης γυναίκας ενώ βρίσκονται ακόμη στο στάδιο της ερωτοτροπίας στον ήδη υπάρχοντα δεσμό τους. Ενώ η ελκυστικότητα της εξωτερικής εμφάνισης είναι πιο σημαντική για τους άντρες, η ποιότητα της επικοινωνίας είναι πιο σημαντική για τις γυναίκες.




Δημοσιεύτηκε !

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button