
«Έχω δεχθεί πολύ σεξισμό στον χώρο μου» ανέφερε όταν ρωτήθηκε για τον Δημήτρη Κυριαζίδη
Η Φωτεινή Δάρρα κλήθηκε να σχολιάσει το επεισόδιο στη Βουλή, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Κυριαζίδη, που επιτέθηκε χυδαία στη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η ερμηνεύτρια μίλησε για τις δικές της δυσκολίες στο ξεκίνημα της καριέρας της και τόνισε ότι για μια γυναίκα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα απ’ ό,τι για έναν άντρα.
«Αυτό που της είπε (ο κύριος Κυριαζίδης) ήταν «κάνε και κανένα παιδί» και το λέω πολύ συγκεκριμένα. Ένα, κανένα, δεκαπέντε… όσα παιδιά θέλει μία γυναίκα. Ας σταματήσουμε να έχουμε στερεότυπα και να βομβαρδίζουμε με αρνητικές δηλώσεις τις γυναίκες που συνεχίζουν να βάλλονται το 2025 από σχόλια τέτοιου τύπου», σχολίασε η Φωτεινή Δάρρα εμφανώς ενοχλημένη.
«Έχω δεχθεί πολύ σεξισμό στον χώρο μου, παντού υπάρχει. Για μια γυναίκα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα απ’ ό,τι για έναν άντρα, αυτό είναι πανθομολογούμενο και το καταλαβαίνετε κι εσείς οι άντρες νομίζω», πρόσθεσε η ερμηνεύτρια από τη δική της εμπειρία.
«Όταν πρωτοξεκίνησα, υπήρχε το ότι, αν είσαι εμφανίσιμη, δεν μπορείς να είσαι στο έντεχνο. Όλοι έλεγαν: γιατί δεν ανεβαίνεις στην πίστα;», περιέγραψε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Δάρρα στις τηλεοπτικές κάμερες.
Με ανάρτησή του στο Facebook ο Δημήτρης Κυριαζίδης μετά την επίμαχη φράση προς την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, «πήγαινε να κάνεις κανένα παιδί» ζητάει «συγγνώμη», ενώ αποδίδει το περιστατικό σε συσσωρευμένο θυμό.
«Θέλω να ζητήσω μέσα από την καρδιά μου συγγνώμη για τα όσα είπα χθες στη Βουλή των Ελλήνων» έγραψε για να σημειώσει πως δεν εκφράζουν τις αξίες του, ούτε αντιπροσωπεύουν τις αρχές και την πορεία του.
Όπως εξήγησε «η συμπεριφορά μου ήταν προϊόν συσσωρευμένου θυμού, διότι η συγκεκριμένη πολιτικός μάς κατηγορεί συνεχώς ως δολοφόνους και εγκληματίες κακοποιούς».
Δημοσιεύτηκε ! 2025-03-10 09:49:00