Γυναίκα

«Έχουν λυσσάξει για το τι γίνεται μεταξύ μας»

«Τίποτα δε γίνεται με τον Mente Fuerte. Δουλειά σας γίνεται», είπε η Μαρία Σολωμού.

Για την «τρέλα» που έχουν τα Μέσα Ενημέρωσης σχετικά με το τι σχέση έχει με τον Mente Fuerte, για το πόσο sexy νιώθει αλλά για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που παίζει στη ζωή της ο έρωτας, μίλησε μεταξύ άλλων στο περιοδικό InStyle η Μαρία Σολωμού.

«Ποτέ δεν αντιλήφθηκα ότι είμαι σέξι. Ούτε νεότερη. Δεν ένιωθα ποτέ σέξι. Και μάλιστα όταν με έβαζαν να κάνω τη σέξι σε κάτι φωτογραφίσεις γελάγαμε όλοι.

Σε κάποιες ταινίες, ας πούμε μου λέγανε “κάνε την μοιραία γυναίκα, έλα, κάνε την ανατροπή έλα, Βαγγέλαρε, θα παίξεις ρόλο”», εξομολογήθηκε αρχικά η γνωστή ηθοποιός

«Τι να με πειράζουν; Γελάω. Τα έχω συνηθίσει τόσα χρόνια, που δε βλεφαριάζω. Είμαι φύσει θέση αντισυμβατική, δεν ξέρω, γεννήθηκα με άρνηση. Έχουν λυσσάξει με μένα και τον Mente για το τι γίνεται.

Τίποτα δε γίνεται. Δουλειά σας γίνεται. Έχουμε κρατήσει πολύ αρνητική στάση πάνω σε αυτό. Γι’ αυτό ευθύνομαι εγώ περισσότερο», απάντησε στην ερώτηση αν την πειράζουν όλα αυτά που ακούγονται.

«Δεν ξέρουν τι πραγματικά συμβαίνει. Πραγματικά δεν ξέρουν. Δεν ξέρει κανείς, παιδί μου. Δεν πέφτει σε κανένας λόγος για το τι συμβαίνει αλλά υπάρχει ψωμάκι. Το θεωρώ φυσιολογικό να ενδιαφέρει τον κόσμο όμως», τόνισε η ηθοποιός.

«Ο έρωτας έχει την πρώτη θέση στη ζωή μου. Πάντα τον είχε. Με έχουν αγαπήσει πολύ, έχω αγαπήσει και εγώ πολύ. Σωστά και πολύ λάθος. Με έχουν αγαπήσει πολύ σωστά, έχει συμβεί κι αυτό στη ζωή μου αλλά αυτά ξέρεις δεν κρατάνε πολύ», είπε για τις αγάπες που περάσει από τη τη ζωή της.

Έτσι πιστεύω ότι πρέπει να είναι ο έρωτας γενικά. «Έχω δηλαδή ένα πολύ high standard για τον έρωτα. Έχω ψηλά τον πήχη για αυτό το θέμα, για τίποτα άλλο. Είναι σημαντικό να ερωτεύεσαι. Για μένα είναι. Πρέπει να θαυμάζω τον άλλον», συμπλήρωσε η Μαρία Σολωμού.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-23 08:30:00

Back to top button